Mandala.dk

Velkommen - Log ind | Ny på Mandala.dk? Tilmeld dig her


Forside | Tilmeld dig | Log ind | Søg Her | Om Mandala.dk | Opslagstavle | Hjælp

Foto i marts
Denne blog ejes af Lene L.

Abonnér på denne blog | (RSS) Send denne blog til en ven

 

 
04-03-2009 10:50:56 af Lene L.


Kære alle

Vi er en lille flok, der er gået i gang med at konkurrere lidt om månedens bedste foto. Man vinder kun æren, men det er også kun, for at vi skal have det lidt sjovt og måske lære lidt nyt om fotografering.

Det er en åben gruppe, så alle kan deltage. Der ønskes dog ingen fotos fra nogle, som ikke deltager i konkurrencen. Bemærkninger er ok, men der kan ikke stemmes uden at man selv deltager med foto.

Regler:

Der er én konkurrence hver måned.

Du kan deltage med 5 fotos pr. måned. Giv dem numre. 1-2-34 eller 5 afhængig af antallet, du deltager med.

Du er velkommen til at udskifte dine fotos inden konkurrencens udløb, hvis du får taget et "bedre", men husk at slette det gamle.

Du skal selv ha’ taget billedet.

Du må kun sætte de fotos ind i bloggen, som du deltager med.

Det er tilladt at redigere lidt mht lys, farvemætning, beskæring OG Zoom, men du bedes fortælle om dine små ændringer, for måske kan vi lære lidt af det allesammen. Evt. kan et før - foto lægges ind i bloggen sidst på måneden.

I slutningen af bloggen,  når vinderen er fundet, kan vi dog godt afslutte med nogle ekstra fotos. Vil du skrive kommentarer løbende, bedes du gøre det uden foto.Konkurrencen:
Når konkurrencen starter, bliver der oprettet en tråd med månedens tema f.eks. "August-tema.

Du lægger dit valgte foto direkte i bloggen med kommentarer til, hvorfor valget faldt på dette billed.

Når fristen for indsendelse af bidrag er udløbet (sidste dag i måneden efter kl. 13.00) lægger du din stemme - også direkte i bloggen. Hvis du vil lægge en kommentar til det billede, du har stemt på, er du også velkommen til det.

Der kan stemmes til d. 2. i måneden til kl. 13.00 (2 dage) Månedens vinder får æren i at vinde samt lov til at bestemme næste måneds tema.

Temaet skal være bestemt senest d. 5. i måneden kl. 13.
Hvis en vinder ikke melder sig efter mail fra mig, bestemmer jeg næste måneds tema.

Næste måneds tematråd sættes i gang senest d. 5. i måneden . efter kl. 13. i et nyt indlæg i bloggen.

Der er 126 kommentarer til dette indlæg:
04-03-2009 11:00:26 af Lene L.

Kære alle

Så er vi  parate til at fotografere i marts!!!

Stort tillykke til Karoline og Kisser, som fik lige mange stemmer i februar!!

Jeg var også inde og kigge på jeres andre fotos til sammenligning - men de var søreme oså lige gode...:-) på hver sin måde.

Det lader til, at der er en enighed om at lade dig bestemme temaet denne måned Kisser - fordi du endu ikke har prøvet at vælge tema.

Så snart du har fundet temaet,  skriver du blot et indlæg her i bloggen.

Ønsker jer alle en dejlig dag!!
04-03-2009 11:57:12 af Kisser L.

Hej til alle

TAKKER for stemmerne og tillykke til Karoline.

Jeg har valgt et tema der hedder LIVSGLÆDE i MARTS 2009.............

underforstået at fotoet skal være taget her i Marts måned. Det kan være hvad som helst - bare vi får en oplevelse af livsglæde når vi ser på motivet.

Så afsted med kameraet - og find glæderne i jeres liv ..........GOD FORNØJELSE.

KH  Kisser
04-03-2009 16:49:19 af Zenda N.

Endnu en gang tillykke, Kisser! (Som kommentar under Februar har jeg gjort opmærksom på, at jeg altså fik det til, at Kisser fik flest stemmer?)
Tæt forfulgt af Karoline.

Dejligt tema! Kisser, har du fundet ud af, hvorfor du havde sådanne problemer med at sætte billeder ind forrige måned?

Jeg har et spørgsmål til reglerne, Lene. På et tidspunkt skrev du, at billedet skal være taget af os selv. Der var lidt forvirring vedr. dette i forrige måned, fordi der i 3 tilfælde var billeder med blogdeltageren billedet. Og dette kan måske være OK? Bare vi er enige, ikke? For det var sådanne skønne billeder med dejlige historier, der fulgte med, og temaet var meget personligt.

Og altså 5 billeder denne måned? Kors, hvor skal vi ud og fange livsglæde og hvilken måned at gøre det i!!! Jeg elsker denne spæde forårsmåned! Og så ligger der en helt ny udfordring i, at nu kan vi ikke "bare" gå ned i vore gemmer... (fnis)

kh Zenda
04-03-2009 19:25:53 af Kisser L.

Hej Zenda

Tak for dine dejlige positive ord - og du har helt ret i at den oplevelse med en rund regnbue er nærmest overnaturlig - og hvordan kan det fly jeg selv sidder i - danne skygge i en sky ? Jo mere jeg tænker over det - jo mere utroligt bliver det. Tror jeg vil prøve at sende det til et sted hvor de beskæftiger sig med sådanne fænomener.

Jeg har stadig store problemer med at sætte foto ind - Faktisk er det kun lykkedes de 3 gange jeg satte foto ind i februar. Jeg har prøvet utallige gange siden - med foto fra samme film som de 3 jeg fik ind - så det er lidt af en gåde.

Nu håber jeg det lykkes at få nogle ind her i Marts - elles må jeg have fat i en
computerkyndig - der kan fortælle mig hvad der er galt. Lene har været her og forsøgt også - men hun kunne heller ikke.

Nu glæder jeg mig til at se alle jeres livsglade fotos...........

Solskinshilsner fra Kisser
04-03-2009 19:35:21 af Karoline T.

Ja - TILLYKKE Kisser - !!!

Jeg kan se, vi skal ud og være aktive med cameraet...det er bare super!

Og så er det med at ryste sig fri af vinterkulde og mørke....nu er det altså forår!

Den der særlige første fuglefløjt-forårsbebuder synger på livet løs.

Sneen og frosten er helt væk nu, solen har skinnet de sidste par dage...og indeni begynder det at boble.....

Herligt tema - glæder mig til at gå på jagt!

Kh Karoline
04-03-2009 19:56:57 af Kisser L.

TAK Karoline.........Jeg er glad for at du - og Zenda - kan lide mit tema for marts.

Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang og i denne måned kan jeg jo finde mine motiver både i Spanien og i Danmark - så det bliver en super foto -
måned for mig.

Sender du dit telefonnummer på en mail ? Kan vi ikke nå at mødes - så kan vi
måske få en lille sludder.

Knus fra Kisser
04-03-2009 20:02:50 af Karoline T.

Nårh jo, - jeg vidste der var noget jeg havde glemt....sender dig straks tlf.nr. Lad os se og håbe på mulighederne!

Kh Karoline
04-03-2009 20:28:22 af Birgitte H.

Hej

Stort tillykke til dig Kisser og spændende emne du har valgt.

Lige nogle små korte kommentarer, har ikke så megen tid.

Kisser du skriver at du at du gerne vil finde en forklaring på dit billede.

Jeg kan godt give dig en forklaring, men lige nu kan jeg ikke huske hele forklaringen.

Jeg spurgte min søn som iøjeblikket går på Askov højskole ved Vejen i Jylland, han gik der også i efteråret på en foto linie, nu på en film linie. Men en ting som jeg kan huske han sagde, da han så billedet var noget med, at det var din linse på kameraet tror jeg nok, gjorde  det at der blev dannet denne regnbue.

Jeg skal prøve at spørge ham igen, ringer til ham en af dagene, og så får en nærmere forklaring.

Grunden til at jeg ikke har nævnt noget om dette, er/var at jeg kom i tvivl om, om det måske ville ødelægge din oplevelse og dermed ville jeg så været kommet og være lyseslukker.

En anden kommentar, der var en som skrev, at nogle af de billeder som var lagt ind i feb., ikke var taget af personen selv og om det så galt.

Jeg kan ikke svare for Jer andre, men jeg har stativ til mit kamera og det kamera som jeg havde dengang havde selvudløser på. Det har mit nye også, men jeg har ikke lært det så godt at kende endnu.

Jeg må smutte igen, glæder mig til at se hvad der kommer ud af denne måneds emne. Feb. var ihvertfald spændende og meget givende.

Kærligst

Birgitte
04-03-2009 22:26:29 af Lene L.

Kære alle


Sikke en dejlig aktivitet!! Jeg glæder mig også til at gå ud og finde motiver!!

Godt du fik nævnt det med at billedet skal være taget af een selv Zenda. Jeg spekulerede på at skrive det på et tidspunkt, men jeg syntes det var svært - netop fordi beretningerne var så flotte og følelsesladede - og i var så godt  gang.

Tak også for at fortælle, at vi jo rent faktisk godt kan tage et billede af os selv med selvudløser - Birgitte. Det har jeg ofte selv gjort, og det er jo en kunst i sig selv at komme i fokus:-)

Tager vi billeder af os selv kan vi jo bare lige huske at nævne det, når vi sætter det ind.

God fornøjelse med fotograferingen!!!

KNUS
04-03-2009 22:28:03 af Kisser L.

Hej Birgitte

Tusind tak fordi du vil hjælpe mig med mit mysterium med regnbuen.......men jeg tror ikke det er den forklaring   - for jeg så regnbuen med egne øjne inden jeg tog fotoet  - og mit barnebarn - som var med mig i flyet - så den også.........så indtil videre er det stadig en gåde.  En anden ting er også - at fotoet er taget med mit gamle kamera som blev "stjålet" - et billigt et - uden zoom - så det er taget i naturlig afstand. Jeg nåede at tage 3 foto og regnbuen er på alle tre.

Jeg skal til Danmark i næste uge - så jeg vil tage nogle foto fra flyet og se om der kommer noget der ligner fra fotolinsen.

Kærlig hilsen Kisser
04-03-2009 23:32:52 af Birgitte H.

Hej Kisser.

Jeg tør heller ikke sige med sikkerhed at det var den forklaring han gav, men jeg skal sige det til ham som du har skrevet her og så høre om han kan give mig en forklaring.

Jeg skal lige høre om en ting, det fly som du har med på billedet, det er det fly som du selv sad i som spejlede sig ikke?

Selvfølgelig kan han også tage fejl, han er ikke uddannet fotograf, men har taget en del kurser og har stor interesse for området.

Vi må se om vi kan finde ud af noget.

Forøvrigt en lille "sjov oplevelse" som min søn havde her i feb. mdr., han var 10 dage i London på ferie. Han gik rundt i byen med sit store kamera og tog en masse billeder.

Pludselig blev han passet op af nogle mænd, som var fra FBI, de ville se hans papirer altså på hvem han var, han blev kropsvisiteret og de undersøgte alle billeder på hans kamera, desuden blev der ringet til Interpol. Alt dette foregik på gaden.

Han spurgte dem hvorfor de ville tjekke ham og det viser sig at mange steder i centrum af London er der sat kamera op, som så bliver overvåget fra nogle skærme og der havde de set, at han gik og fotograferede en masse bygninger, samt mange biler (han er også vild med biler), og det gjorde dem mistænkelige.

Alt den overvågning er sat i værk efter de uroligheder der har været derovre.

Han tog hele situationen roligt, han viste jo at han ikke havde gjort noget forkert, han fik et papir på at de havde tjekket ham og at han var ok eller hvad jeg skal sige.

Sjovt nok at de stopper en så ung fyr, som går stille og rolig rundt, som jeg sagde til ham, du ligner jo bare en "skoledreng", men de har åbenbart mistanke til alle grupper af folk.

Nå det var et sidespring.

Jeg vil smutte i seng.

Kh. Birgitte
04-03-2009 23:57:05 af Kisser L.

Hej Birgitte

Jo - det var det fly jeg selv sidder i - som kan ses i skyen...........

Det var da godt nok en overvældende oplevelse din søn havde......de kameraer
kan føre til mange spændende hændelser........godt han ikke blev skræmt.

Nu skal jeg vist også finde sengen........

KH  Kisser
05-03-2009 07:07:15 af Zenda N.

Hej til alle!

Ja, sikke en aktivitet allerede - vi har vist alle en hel del på hjertet.

Beklageligvis er den situation, du beskriver din søn oplevede i London, Birgitte, nu kommet til København. Politi overalt, bandeopgør, kropsvisitering af helt uskyldige mennesker. Det er ufatteligt at dette er kommet til vores lille andedam! Min søn bor i København og han siger, det er helt vildt ubehageligt at færdes i byen lige nu.
Så, Lene og Kisser, I skal vide, der er sket meget - alt for meget! - her i landet, mens I har været væk. Nuvel, det koncentrerer sig om København.
Men vi må ikke lade dette stjæle vores livsglæde fra os!

Ja, Kisser, dit billede er så usædvanligt, så det er en god idé at få nogen til at kigge på det. Især skyggen af flyet synes jeg er underligt. Fordi skyer jo bare er vanddamp. Hvordan kan der komme en så skarp skygge på noget, som bare er damp?

Jeg talte forkert i går. Vidste godt, jeg var lidt ved siden af mig selv i går morges. Har det bedst med mine sædvanlige 8-9 timers søvn.

God fornøjelse til alle med kameraet i hånden denne marts måned! Jeg tror mit sidste billede kommer den sidste dag i marts, for da flytter jeg ud i min kolonihave!!! Det er lykken for mig!

kh Zenda
05-03-2009 13:46:52 af Kisser L.

Hej Birgitte

Ikke fordi vi skal blive ved med at jokke rundt i mit mystiske flyfoto - men jeg ville bare lige gøre dig opmærksom på - at jeg har sat det ind en gang til - på Lene's dagbog fra Spanien Marts. Jeg har ændret lidt ved kontrasten så det er blevet lidt tydeligere - hvis du vil vise det til din søn.
Glemte også at sige - at det var selve regnbuen der først fangede vores interesse - og først bagefter opdagede vi flyet - altså inden jeg fotograferede.

KH  Kisser
05-03-2009 18:19:01 af Birgitte H.

Hej Kisser.

Jeg har lagt en kopi af billedet over i word og sendt det som et dokument over til min søn, håber at få fat på ham i aften.

Det lyder mærkeligt at du så regnbuen først, spændende om han har nogen forklaring til det, men ellers kan han jo prøve at spørge nogle af de lærerer der er på skolen.

Hvis de ikke kan komme med en logisk forklaring, så er der måske ikke nogen, det er lidt sjovt og spændende.

Jeg vender tilbage.

Desuden har jeg lige et spørgsmål til dig, du skriver at temaet for denne mdr. er liveglæde i marts 2009, hvad nu hvis man/jeg ikke har så mange muligheder for at komme ud og tage billeder i denne mdr., nogle kunne måske også ligge med influenza eller andet, så er man/jeg jo faktisk udelukket for at deltage.

Da jeg vandt og havde valgt tema, skrev jeg at billedet skulle være taget i Danmark, hvortil Lene samt en anden kommenterede det og spurgte om det ikke kunne blive sådan at billedet måtte tages i andre lande også, da i hvertfald lene måske synes, det var svært for hende at finde nogle billeder, pga. de fleste af hendes billeder ligger på hendes pc i Danmark. Jeg lavede det så om til at det ikke behøvede at være fra Danmark.

Jeg skriver kun dette for at give dig et eksempel på hvordan det kunne blive et problem for nogle og det føler jeg også at det vil kunne blive for mig i denne mdr., hvis det skal være for marts 2009, da jeg ikke får megen tid eller overskud til at tage billede lige her og nu.

Lad mig høre hvad du siger, samt hvis andre har nogle kommentarer.

Der skal ikke lyde noget negativt fra mig, hvis du ønsker at holde fast i at det skal være 2009, det er jo dig som har lov til at vælge emne, så bliver det bare på lavt blus fra mig i denne måned, men så kan jeg jo nyde de billeder I andre sætter ind.

Kh. Birgitte
05-03-2009 22:00:29 af Lene L.

Kære alle

Kisser du skal lige vide, at dén der bestemmer temaet har den største indflydelse i den samme måned, så du afgør svaret på Birgittes spørgsmål...hviket i øvrigt er et godt spørgsmål :-)

Uha...det ligner jo snart USA i København - når det er værst.
Spændende om regnbue-billedet bliver opklaret :-)

Kh fra Lene
05-03-2009 22:42:51 af Kisser L.

Hej Lene

Tænker - og tænker - men inden jeg svarer Birgitte har jeg lige et spørgsmål.

Er kravet for deltagelse 5 fotos - eller kan man deltage med mindre ?

KH  Kisser
06-03-2009 09:05:19 af Zenda N.

Kære Kisser og I andre!

Uha, nej, jeg tror bestemt ikkek kravet er 5 billeder! Det tror jeg heller ikke vil være muligt denne måned. Temaet er dejligt, for den første forårsmåned er en SKØN måned, men jeg vil give Brigitte ret i, at det binder en meget på hænder og fødder, hvis billedet skal være taget i denne måned. Også jeg er i en meget travl periode lige nu, så det bliver ikke meget, jeg får tid til at futte rundt med mit elskede kamera.

kh Zenda
06-03-2009 10:10:05 af Lene L.

Kære alle

Med hensyn til de 5 fotos vil jeg kalde det en mulighed, hvis man er godt inspireret. Selv om man kun har 2 med, er det måske et af dem, der vinder æren alligevel.

Hvis der kun er lidt tid for den enkelte til at fotografere denne måned, kunne der måske satses på ,  billederne  tages i marts - men man kunne måske så spæde op med et par enkelte fra skuffen for at gøre måneden mere interessant?

Kh Lene
06-03-2009 10:59:17 af Kisser L.

Hej Birgitte og alle I andre.

Hvis det er helt umuligt for jer at tage et par fotos her i Marts - så må I for mig gerne bruge gamle billeder. Grunden til at jeg ville have det skulle være taget her i Marts - var for at få jer ud og finde "livsglæden" - efter en lang mørk vinter. Somme tider mærker vi den først  - når vi er opmærksomme på den - og det bliver vi jo helt klart når vi søger et motiv. Men OK - det kan selvfølgelig også findes i skuffen med gamle billeder . Så I gør bare det der er bedst for jer.

God fornøjelse.

KH  Kisser
06-03-2009 12:37:24 af Jullia L.

Kære alle!

Allerførst hjerteligt tillykke til Kisser og Karoline.

Og det nye emne - jae, det bliver nok ikke helt nemt - men en udfordring - og det er jo ikke det værste.

Jeg vælger nu mit Billede nr.1 - det er taget hernede i parken lige overfor, hvor jeg bor - og jeg elsker det! Der er så meget liv i de små gule ansigter, når solen skinner og de åbner op imod lyset.

Det er taget lidt for langt væk - men det er for at få helheden - og jeg er også vild med de tre træer og deres specielle bark.

DET giver mig livsglæde og glædelige forventninger om det næste - nemlig krokus'erne - som var på mit billede fra januar.

Der er så meget forventning i luften nu - bare en smule mildhed i vejret - den bedste årstid - for mig - er lige om hjørnet!

Kærlige hilsener
Jullia
06-03-2009 17:38:09 af Karoline T.

Hej Lene og I andre skønne fotovenner, - og tak Jullia.

Først vil jeg sige, at jeg synes det er ok at man kan bruge billeder fra tidligere, hvis det er et problem for nogle at komme "i marken" i marts - så hellere fifle  med regler for at få folk med.

På den anden side synes jeg så også, at opgaven og udfordringen i temaet netop ligger i at komme ud "i marken".

Men det vigtigste, synes jeg, er at der er plads til os alle.
  
Selv har jeg taget nogle billeder i dag, med tanke på temaet...men føler det absolut ikke optimalt, men alligevel kom der noget sjovt ud af det, synes jeg....

Kh Karoline
06-03-2009 17:46:21 af Karoline T.

Billede nr. 1.

Dette og de to følgende billeder fra i dag, regner jeg med at skifte ud senere, men jeg kan ikke lade være med at sætte dem ind.
(Regner jo med at finde noget bedre....ambitioner har man jo... :-)

Og nu må vi jo også sætte 5 billeder ind....det giver lidt "albue-længde"....

Farven grøngul kan jeg næsten ikke få nok af for tiden! Den giver mig en følelse af livsglæde, ja den virker helt fysisk på mig, jeg kan mærke den i hjertet, næsten som en udvidelse! Den rummer håb og forventningens glæde, og her er den sammen med lysets flamme.

Kh Karoline
06-03-2009 17:57:20 af Karoline T.

Jeg har levet med stilads udenfor vinduerne siden november, og de er lige blevet hevet ned for et par dage siden.

Og - wow - sikke et lys, der pludselig strømmer ind her på 4. sal!
Vidunderligt!
Pludselig kan jeg trække vejret lettere...hold da op for en forandring. Jeg havde næsten glemt, hvordan her er uden stilads....

Men vinduerne...jøsses! Aldrig har jeg set dem så beskidte!!!

Men et af vinduerne skal skiftes ud, og det går jeg og venter på, så håndværkerne er ikke færdige endnu. De kommer i uge 14, og så skal der pudses og files og males og.....ryddes op...

Så her ser lidt mærkeligt ud for tiden.

Men i dag måtte jeg simpelthen købe nogle påskeliljer, og de er i knop, og jeg vil følge deres langsomme springen ud, mens lyset uden for vinduerne vokser.

Så her er mit billede nr. 2.

Kh Karoline
06-03-2009 18:02:28 af Karoline T.

Billede nr. 3.
Ja, jeg har altså beskåret en smule her, - det er vægen fra lyset ovenover, og jeg synes den ligner et levende væsen, eller et eller andet med liv i, og det er den vel egentlig også....og så midt i flammes hvide lys, og den grønne farve....

Det kan godt vise min livsglæde, sådan lidt også med humor.

Nu vil jeg bare sige GOD WEEKEND til jer alle - og god "jagt"!

Kh Karoline
06-03-2009 21:44:01 af Birgitte H.

Hej Alle.

Tak til Kisser samt andre for Jeres forståelse for at jeg og måske andre ikke har så store muligheder for at komme ud og tage så mange billeder lige for tiden.

Mit billede nr. 1 kræver lidt forklaring.

Billedet er taget fra Malmø.

Grunden til at dette billede giver mig livsglæde er, at når jeg ser på flyet, tænker jeg meget over hvor stor en lyst jeg har til at komme ud at flyve igen, og jeg håber at jeg kan få kræfter til at få arrangeret noget her i marts.

Broen giver mig livsglæde, da det er denne bro, jeg skal over for at komme over til den ene af  mine sønner, som jo bor i Malmø og jeg håber at kunne besøge ham og hans kæreste her i marts, lige nu nyder de solen på en lille ø i Thailand.

Måske en lidt speciel måde at udtrykke livsglæden ved marts mdr. på, men jeg forsøger blot at være kreativ.

Kh. Birgitte
06-03-2009 22:00:18 af Birgitte H.

Hej igen.

Jeg vil lige sætte billede nr. 2 ind med det samme.

Dette giver mig også en stor liveglæde.


Billedet er min biologiske søsters lille datter, som bliver 3 år nu her og jeg skal til Esbjerg for at være med til hendes fødselsdag.

Da jeg ikke har haft nogle søskende hos mine adoptivforældre, betyder det utrolig meget, at få lov til at møde sin biologiske familie og få lov til at følge min søster dejlige lille pige.

Hun blev født her i Odense, taget med kejsersnit, de havde scannet min søster og fundet ud af at der var noget meget alvorligt galt.

Den lille pige kom til verden med et stort hul i maven, hvor hendes tarme hang ud af, straks efter fødslen kom hun ned på en special afd., hvor hun blev overvåget dag og nat, de fik i hendes første levemåneder puttet tarmene ind og fik strukket hendes hud så langt at hun fik en lille flot mave til sidst, selvfølgelig med et stort ar.

Det var en meget hård omgang for sådan en lille stump, hun led frygteligt, hvilket min søster også gjorde.

Da hun var ca. 1 år var der ikke nogle problemer mere, indtil da kunne hun ofte få mavesmerter.

Idag er hun en skønt meget fremmelig lille dame, glad for at danse mm., billedet jeg sætter ind er fra fastelavn, hvor hun var Pippe Langstrømpe.

Kh. Birgitte
08-03-2009 04:38:29 af Birgitte H.

Hej Kisser.

Jeg har desværre ikke kunne fået fat på min kære søn her i weekenden og her søndag er han i Randers. Det er ikke sådan med de unge mennesker, men han har lovet at sende mig en mail med en beskrivelse, hvis han har en forklaring.

Kh. Birgitte
08-03-2009 11:30:30 af Zenda N.

Kære alle!

Sikke en lille guldklum, Birgitte! Og sikke en historie! Hvor må det have været svært for familien den første lange tid. Det er utroligt, hvad lægerne kan klare nu om stunder. Jeg kan næsten se på hendes øjne at hun er en soltråle for alle som kommer i nræheden af hende.

Jeg har ikke fået taget nogle billeder endnu, dels på grund af travlhed, men også fordi vi stadig har dette grå vejr, som jeg længes så inderligt efter skal forsvinde! Åh, bare én dag med mørkeblå himmel! Nå, men vintergækkerne lyser voldsomt op i haverne rundt omkring, og det er dejligt, og jeg får en "søster" på besøg til frokost, det er også livsglæde! Søster i anførselstegn, fordi hun er datter af den dejlige sommerferie-mor jeg havde her i Danmark fra jeg var 14 til jeg var 19; hun og hendes lillesøster er som familie for mig, ligesom deres mor var som en mor for mig. Dejligt for mig, som her i landet kun har en voksen søn.

Så ingen billeder endnu herfra, men det er en god idé at tage billede af en flyvemaskine - dét er jo et skønt symbol på én af de største livsglæder af alle, nemlig at rejse. Især når man skal rejse hen til nogen, man holder af, men også når man skal hen til et vidunderligt sted, hvor der er godt at være. Håber du kommer på den rejse i marts, du drømmer om, Birgitte.

Karoline, det er en fantastisk kreativitet, du udviser! Fantastisk, med ET's fætter som popper op dér fra det ukendte! Skønt billede! Så i morgen-TV for nyligt, at den neongrønne farve er tip top moderne lige nu - i hjemmet, altså.
Jeg elsker sovende påskeliljer. Køber dem i et væk! At vågne op til den morgen, hvor de har foldet sig helt ud - dét er dejligt!

Nu vil jeg ile videre med mine gøremål og ønske jer alle en god søndag!

Kærlig hilsen Zenda
08-03-2009 21:12:29 af Lene L.

Kære alle!

Dejligt, at der allerede er billeder at se på :-)

Hér har vi haft en fantastisk sommerweekend, så lige nu brænder det lidt heftigt i huden. På vejen ned til stranden beundrede jeg de samme blomster, som da jeg gik ned til stranden føste gang i november.

De blomstrer åbenbart hele året. Jeg lagde også mærke til et træ, der var sprunget ud fornylig,  for luften var fyldt af samme duft, som når man lige har stillet en duftranke ind i sin stue.

Blomster er en af de ting, som kan give mig masser af glæde ved livet.
Måske skifter jeg også billeder ud hen ad vejen, men lige nu er dette
mit foto nr 1

Kh Lene
09-03-2009 21:13:30 af Karoline T.

Hej Fotovenner,

Hvor er hun dog sød og dejlig, din lille Pippi Langstrømpe, Birgitte, hende kan man da slet ikke stå for! Man kan ikke se på hende, at hun allerede har været igennem hårde livsvilkår, men ser stærk og frisk ud - en bekræftelse på livsvilje. Det giver også mig livsglæde at se hende.

Også et spændende billede med flyet, broen og båden på en gang...at rejse og være på vej fra et punkt til et andet.
Og Lenes fantastiske blomster, jeg kan næsten dufte dem ind i stuen, sikke en farve! Tænk at de bare blomstrer hele året.

Tak for ordene Zenda, - Ja, jeg troede også jeg skulle gå og holde øje med at mine påskeliljer åbnede sig lidt af gangen. Men da jeg stod op næste morgen, var min stue fuld af en skøn duft fra de nu helt udsprungne liljer. Havde glemt, at de springer så hurtigt ud. Nu står de og lyser og spreder duft i hele min lejlighed.

Kh Karoline
10-03-2009 23:45:37 af Birgitte H.

Kære Kisser.

Ang. dit flybillede.

Jeg har talt med min søn i dag, han synes du skal skrive til nogle der har forstand på vejr, det kan måske være TV2.

Hans mening er at regnbuen kan være dannet af evt. fugtige skyer, lysets placering i forhold til flýet, ja der kan være flere muligheder.

Normalt kan linsen på et kamera også lave forskellige ting, men hvis du så regnbuen inden du tog billedet, så er det nok mere samsynligt, at det har noget med vejret at gøre.

Kh. Birgitte
11-03-2009 18:24:38 af Zenda N.

Og for at erindre jer sydboedere (Spanien) om, hvor smuk vintergækkerne er, når de står ranke og stolte i geled, sætter jeg billede nr.2 ind her.
11-03-2009 18:48:12 af Lene L.

Ja,nu kan man se,at foråret så småt er på vej i Danmark...skønne vintergækker:-)   

Jeg håber I må få masser af sol i den kommende tid - det under jeg jer. Der må også gerne være noget, når jeg kommer hjem 1. april :-)

Kh Lene
11-03-2009 20:56:20 af Lene L.

Kære alle

Jeg sad for 1 minut siden og følte mig HELT lykkelig....fordi jeg kiggede på solnedgangens forskellige etaper.

Faktisk er jeg mest vild med den farve, der fremkommer på himlen, når solen er gået ned. Orange står også for livsglæde og harmoni, så dette er:

Mit foto nr. 2
11-03-2009 21:34:04 af

Hej med jer alle sammen!

Jeg har langt om længe fået investeret i en pc er igen, og er nu tilbage på nettet. Jeg mangler stadigvæk at få installeret printer og extern harddisk, så det med billeder, må lige vente til det er gjort.
Jeg har lige fået startet maskinen op, og som det første: selvfølgelig en tur ind på foto bloggen.
Tillykke til sidste måneds vindere.

Herligt at være tilbage på fotoblokken! JUHU.

KH  Jørgen.
11-03-2009 22:16:23 af Lene L.

Jamen Jørgen dog!! Velkommen tilbage!!

Bedst som man er ved at have opgivet dig, så er du her igen!
Det er jeg meget glad for!!

Jeg glæder mig,  til du har fået det hele installeret :-)

Kh Lene
11-03-2009 23:07:55 af

TAK - TAK.

Hvor ER du bare "heldig", alt det bedste fra 2 verdener.
Foråret i Spanien lige nu, med solskinstimer på stranden, og når du så når hjem: foråret i Danmark! næsten som at opleve 2 år i det samme år.
DET er sku da positivt!

Jeg har lige forøget min kats værdi med ca. 700 kr.
Dyrlægen var yderst hjælpsom i det projekt.
Katten smiler, han er vist høj på bedøvelsen endnu, men det var jo heller ikke ham der gav den omgang.
Han skal sove i pengeskabet i nat.

:-)  Jørgen.
13-03-2009 00:38:08 af Birgitte H.

Hej.

Godt at det blev til at vi måtte lægge billeder ind fra tidligere år, det billede som bliver mit billede nr. 3, er taget ved Sundet i Fåborg sidste år i marts.

Desværre er det taget på lidt lang afstand og det ses tydligere ved disse mindre billeder, som vi lægger ind.

Det er 2 svaner som er blevet elskovssyge, det kan man da kalde livsglæde i marts, (ved ikke lige hvorlænge hun er om det inden hun lægger sine æg). Men af denne elskovsleg kommer der nyt liv og er der noget skønnere end at se svanemor med sin lille flok efter sig.


Desuden  var helt specielt, at jeg lige var der på rette tid og sted til at tage en serie billeder af deres parringsleg. Jeg blev så vildt betaget af det, så jeg først helt glemte at tage billeder.

For mig er der stor livsglæde forbundet med fugle/dyrelivet samt alle forårsblomsterne som titter op nu.

Stæren er kommet i vores have, vi har vel ca. 10 stærekasser, ikke alle blive beboet hvert år. I år har vi en speciel gæst i en af kasserne, først tænkte jeg at det kunne ikke passe, men det er et lille sødt egern som har indtaget en af vores stærekasser.

Vi har fulgt det i længere tid, hvor det piler rundt i haven og samler føde mm., men så en dag så vi at det løb ind og ud af  stærekassen,  det blive rigtig sjovt at se om det evt. vil kunne få unger her i haven.

Kh. Birgitte
13-03-2009 01:19:36 af

Jeg ved ikke om du vil tillade denne snak på fotoblokken, men mit nye styresystem er Windows Vista Home. Jeg er slet ikke gode venner med det møg system. Der er ingen "stifinder" i det styresystem, så hvordan mappesystemet er opbygget skal man gætte sig til. Det giver mig virkelig problemer.
Man kan heller ikke "lukke ned", så systemet står altid og kører i baggrunden.
Jeg kan heller ikke "se" min printer under "denne computer", selv om den ER der.
Alt i alt et rigtigt møgsystem.
Jeg overvejer virkelig at REinvesterer i mit gl. system og så smide det her på møddingen.
Er der nogen der har noget godt at sige om styresystemet, så jeg kan blive det mere venligt stemt?

Vil virkelig være glad, for et par hints, fra evntuelle tilfredse brugere af systemet.

:-(   Jørgen.
14-03-2009 01:30:39 af Lene L.

Kære alle

Alt hvad vi kan blive klogere af er tilladt Jøgen :-) Desværre kan jeg ikke hjælpe dig videre...håber du stadig har hår tilbage på hovedet:-)

Jeg var også forbavset over det, som jeg vil kalde et tilbageskridt og havde også lyst til at få mit gamle styresystem tilbage. Nu har jeg affundet mig med, at jeg ikke kan alt det samme som før..og tænker ikke længere så meget over det..

Uh ja Sundet, hvor jeg glæder mig til at se fugelivet dér igen, Birgite. Jeg ved hvor de 3 faste svanereder er og holder godt øje :-)

Synd du ikke også kan have kat, hvor du bor Zenda...

og Jørgen..godt katten overlevede :-)

Sjovt jeg tog med trækfuglene ikke?..Nå måske lidt bagefter, ´men jeg kommer da hjem samtidig...eller lidt før....ifølge vores snak på min brokkeblog :-) Har jo blot manglet dig og Gitte :-) I ville jo også md trækfuglene...ti hi..

God weekend allsammen...
14-03-2009 02:00:27 af Birgitte H.

Kære Zenda.

Skønt billede af din søns kat, jeg elsker også dyr specielt katte samt hunde.

Vedr. opsætning af stærekasser, så skal du sætte dem/den op nu, hvis du vil have glæde af det i år. De er kommet til landet for nogle uger siden tror jeg og de vælger kasser ud nu.

Jeg har et skønt billede fra sidste år, hvor stæremor sidder ovenpå en af kasserne og hendes unge sidder og kigger ud af hullet. Det er bare så hyggeligt at side og studere dem.

Kære Lene.

Ja der er skønt ved Sundet, vi har gået en del ture dernede, jeg har også nogle billeder af hvor i hvertfald 2 af svanerne ligger på rede dernede.

Til Jørgen.

Jeg købte en ny pc i efteråret og det er også med vista, mærket er Fujitsu Siemens, hvad er din??

De første 3 mdr. kunne jeg få gratis support fra fimaet, men benyttede mig ikke af det. Jeg havde en "pc mand" som arbejder på hobby basis med pc hjælp, til at hjælpe mig med at overføre alt fra min gamle pc til den nye samt at få nogle andre programmer lagt ind.

Dette var en meget lang proces, han brugte rigtig mange timer på det, han kendte ikke til særlig meget til vista og det voldte ham store problemer.

Nu kører min pc fint nok, det er klart at der er nogle ting som jeg stadig skal sætte mig ind i ved at prøve mig frem og det lykkedes bestemt heller ikke altid bare sådan lige.

Har du problemer med at få lagt billeder ind?? Jeg forstod ikke rigtig hvad du mente at der ingen stifinder er? Det er der da på min og hvad mener du med at du ikke kan lukke systemet ned, når jeg klikker på windows tegnet i venstre side, kan jeg vælge at slukke helt eller sætte pc en på dvale.

Når du gør ind i dit kontrolpanel og du har koblet din printer til, er der så slet ikke noget tegn for printere?? Jeg kører med 2 printere til min pc, afhængig af hvad jeg skal printe ud, en lidt dyrere printer, som jeg bruger mest til billeder og en ældre til alm. tekst, hvor jeg bruger de billige printer patroner.

Jeg ved ikke om jeg kan hjælpe dig på nogen måde, jeg har ikke speciel forstand på pc er, men har dog lært en del at kende på denne nu.

Kh. Birgitte
14-03-2009 04:40:06 af

Hej Birgitte,
                   tak for at du prøver at hjælpe mig med Vista. Jeg har fundet Stifinder nu, men kunne ikke ,vide på forhånd, at det var Windows knappen samt tasten "E" samtidig, der kaldte den frem.

Jeg har også fundet ind til mine gl. billeder på den gl. Harddisk, som jeg købte af firmaet der skrottede den gl. PC er, men mappestrukturen er som i Vista.
Det tager vist lidt længere tid at vænne sig til Vista end jeg havde regnet med, men jeg er dog blevet lidt formildet over for systemet, efter jeg fandt frem til Stifinder.
Nej jeg kan ikke se min printer i kontrolpanelet, men den melder ind med en lyd når jeg tænder for den.
Når jeg sætter fotokortet i PC ern får jeg fint billederne frem, og pogrammet spørger om jeg vil have dem i en mappe, jeg svarer JA, men de er ikke overført når jeg tager kortet ud igen, så jeg kan finde dem?
I går var jeg på kogepunktet over Vista.

Min PC er er en ASUS med 17 tommer skærm, en kæmpestor hukommelse og harddisk, vel vidende at billedbehandling virkelig tager for sig af hukommelsen.

Hej Lene,
               jeg kan endnu ikke bruge systemet til at sætte billeder ind; og nej, jeg har endnu ikke fået læst mit camera pogram ind, for i går var jeg mest tilbøjelig til at hælde både PC er, og Vista, tilbage i hovedet på firmaet der har solgt mig maskinen.

Pragtfulde billeder du har lagt ind under hele dit ophold i Spanien, det har virkelig været en glæde at se ind på din blog.
Nyd nu din ferie dernede, for foråret er ikke kommet helt herop endu, men det er tydeligvis på vej.
Ørnefamilien her, har været her hele vinteren, de bor nede hos min ældste datter i nogle høje træer, og de fisker eller jager, her i "Harre Vig".
Et smukt syn når de "hænger" på vingerne, men de er meget sky, og dermed svære at komme på fotoafstand af.

Håber vi kan lave et fototræf i foråret, det kunne være dejligt at møde jer alle fra fotobloggen i virkeligheden.

KH  til jer begge fra Jørgen.
14-03-2009 13:50:02 af Birgitte H.

Hej Jørgen.

Har du installeret din printer på ny, ellers prøv at gøre det, det måtte jeg i hvertfald gøre, for at det kunne virke.

I starten hvor jeg lagde billeder ind, fandt jeg noget der hed windows stifinder og så et eller andet, hvor der stod om jeg ville lægge billeder ind, det gik fint og uden problemer, men pludselig var denne funktion væk.

Jeg sad og roede noget med det, fandt til sidst ud af, at hvis jeg går ind i mit G-drev kommer der disse bogstaver frem DCIM og når jeg klikker videre her, kan jeg lægge billeder i denne vej.

Jeg ved ikke om du kan bruge mine erfaringer til noget men det er da et forsøg værd.

Kh. Birgitte

God weekend til alle
15-03-2009 03:35:28 af

Hej Birgitte,
                   jeg kan godt finde min printer i en undermappe "printere".
Den ses dog stadigvæk ikke i stifinderen.
Jeg synes stadigvæk at "Vista" er et møgpogram at finde rundt i, set i forhold til "XP", jeg har dog fundet ud af at den formildende omstændighed er, at mange af funktionerne kan "stilles tilbage til XP", så det benytter jeg mig i vid udstrækning af lige nu.
Hvornår jeg bliver i stand til at sende billeder på Mandala, står stadigvæk ud i det uvisse, og DET pisser mig totalt af. For nu at holde det i pæne vendinger.

Tak for dine forsøg på at hjælpe mig, jeg er bestemt lydhør over for alt der kan bedre mit forhold til det møgpogram, der aldrig burde have set dagens lys, efter min mening.
Jeg har nu også fundet ud af, at det faktisk er muligt at lukke pogrammet ved at klikke på de yderste pil ved siden af startknappen, men selv min svigersøn der er en erfaren PC bruger, undrede sig over at det lå der!

kh  fra en Jørgen, der ærger sig gul og grøn over ikke at være i stand til at lægge fotos ind, endnu.
15-03-2009 21:18:31 af Lene L.

Håber det snart vil lykkes for dig Jørgen...og også for Kisser, som også længe har kæmpet med at lægge billeder ind.

Det må have været dejligt med turen i kolonihaven Zenda....utroligt at blomster kan kæmpe sig frem på trods af dårlige betingelser :-)

Jeg synes, der findes så megen livsglæde omkring mig, at jeg kan have svært ved at vælge denne måned..

Noget jeg altid finder stor livsglæde i er børns forundring over naturen...at se den begejstring eller forbavselsede de udviser, når de opdager noget, de ikke har set før....

Mit foto nr 3 er taget på stranden i dag.
15-03-2009 21:32:01 af Lene L.

Under et show med falkoner og rovfugle den anden dag....fløj denne fugl fra hoved til hoved hvilket udløste megen morskab.

At iaggtage fugle og andre dyr giver mig utrolig megen livsglæde..

Jeg kan dog bedst lide at agttage fugle og dyr i den fri natur, men det er nemmere, når jeg er i Danmark.

Her i Spanien skal jeg lidt længere væk, til de store skovmråder.
Bortset fra mågerne - men dem har jeg godt nok også fotograferet godt og grundigt :-)

Mit foto nr. 4

Kh Lene
15-03-2009 21:46:44 af Lene L.

Jeg sætter alligevel det sidste foto ind nu...

Kærlighed og livsglæde går da fint hånd i hånd...så længe kærligheden holder :-)

Et forelsket par på stranden i Torremolinos.

Mit foto nr 5  Nå...måske udskifter jeg...det skal vise sig..

Kh Lene
16-03-2009 01:22:20 af

Det sidste billede er da et rent vinderbillede!
Hvis der er noget der er forår, så er det da visiualiseret lige der!!!!!

Jeg kan endnu ikke sætte billeder ind, men jeg kan da stadig kommenterer det i andre er så heldige at kunne sætte ind.

:-)  Jørgen
16-03-2009 04:23:54 af

Til alle her på fotobloggen:

Jeg synes at jeg gerne vil møde jer alle i det rigtige liv, til udveksling af meninger om fotos, samt bare at lære jer at kende som mennesker.
Hvis vi skal have et forårs træf op at stå, er det bestemt ikke for tidligt at starte planlægning nu, så derfor giv jeres mening til kende, er det en idè der giver genklang?
Skal det være i Lenes hjemby, Fåborg? Det er jo hende der har startet dette glimrende projekt!
Den største ære vi vel kan give hende er, at lade hende være vores turistguide i netop hendes område,os iklædt vores cameraer.
Jeg synes at det kunne være spændende at se alle de forskelligheder vi kunne få ud af den samme rundvisning,--- virkelig en spændende fremtidig blog!
Eller hvor?
Og hvornår? DATO?

Byd ind med din mening.

Please: vær nu IKKE genert!

kh  Jørgen.
16-03-2009 07:05:45 af Lene L.

Hej Jørgen

Ja, så sent som i eftermiddag lå jeg dér i solen og funderede over hvordan, hvor og hvornår. Campingplads, hytter, telt...ø-tur til Lyø....Svanninge Bakker...Sundet. ?????

Der er meget, jeg gerne vil vise frem i Faaabog. En wekend er næsten for lidt, men da noget :-)

Desværre har jeg også weekendarbejde, og først i april får jeg en plan for om det bliver lige eller ulige weekends, jeg får fri sommeren over. Jeg skal starte vikariat efter påske - regner jeg da med. Skal til samtale hos tidigere chef 2. april.

Hvor mange ville være interesserede i 1-eller2 overntninger i det sydfynske?
Desværre bor jeg ikke på en gård, men i en 1værelses lejlighed, så der er ikke lige mulighed for at smide luftmadrasser :-)

Det kunne også være at een havde en anden super ide til møde andetsteds?

kh Lene
16-03-2009 08:12:40 af Zenda N.

God idé med et sommer-foto-træf! Dels at man medbringer nogle fotos, dels sammen tager på en slags foto-"safari", og selvfølgelig gerne med Lene som guide! Men spørgsmålet er jo stedet og tidspunktet. Du har ret, Jørgen, skal det blive til noget, må planlægningen i gang. Så måske kunne første punkt være: Hvor mange vil være med?
Mødested kunne jo være centralt mellem hvor vi er placeret i Danmark - det har jeg overhovedet ikke noget overblik over. Lene's et-værelses duger jo ikke, så der skal under alle omstændigheder tænkes i overnatning på, tja, kro? Vandrehjem? Hotel? Campinghytte? Lidt økonomisk tænkning skal der vel også til? Jeg bliver i hvert fald nødt til at tænke på min økonomi denne sommer (er SPÆNDT på, om jeg hører til dem, der får penge tilbage fra skat eller skal betale!)

Hvordan kan det være så forskelligt fra computer til computer at få lagt billeder ind på denne hjemmeside? Her - set fra min side, altså fra min computer - skal man bare kunne finde det billede, man vil have sat ind. Og så skal det selvfølgelig være i det rette format. Har nogen spurgt Kim om det mystiske problem, Kisser har haft og nu Jørgen har? Kan der være problemer med kommunikationen computere imellem? Det har jeg aldrig hørt om.

Uha, hvor ville jeg være bange, hvis en kæmpefugl kom og satte sig på mit hovede! Dejlige billeder, Lene!

kh Zenda
16-03-2009 13:14:41 af

Ja, jeg vil da være intereseret.

Jeg stemmer for at det bliver i Fåborg, det ligger midt i landet, og jeg har aldrig været DER endnu.

DAN HOSTEL (tidligere vandrehjem) reklamerer jo lige nu med rum der har 4 sovepladser for 550 kr. pr. døgn. De der kan finde ud af at dele et rum, får jo på den måde et billigt natlogi.
Jeg kan sove i min bil i en sovepose, eller i telt på campingplads.

Jeg har mulighed for at samle 4 op ned gennem Jylland på vejen fra Skive, og selvfølgelig aflevere igen, på vejen hjem.
Transporten med mig vil være gratis, for jeg skal jo vejen aligevel. :-)
Så se på kortet om DU bor på min kørevej.

Vi kan også mødes her hos mig (nær ved Glyngøre), men det er jo meget langt væk fra København!
Med et hus på 190 m2 (slåud senge og luftmadrasser), samt en stor græsplæne hvor der også er mulighed for camping.
Omgivelserne her, er bestemt foto venlige.

Hermed et bud fra mig.

kh  Jørgen.
16-03-2009 15:07:20 af Eva K.

Hej til alle....

velkommen tilbage til Jørgen...er sikker på du finder ud af det med billederne snarest det er jo ikke gå på mod du mangler ! :-)

Et dejligt og udfordrende emne fra Kisser ...Ja at billederne helst skulle være taget her i marts bevirkede at jeg investerede i et engangskamara...da andre muligheder ikke går pt af forskellige grunde...så det var måske  lidt besværligt og dyrt...på den anden side så kan jeg altså mægtig godt lide din ide Kisser  om at gå ud og finde livsglæden i netop denne tid, her og nu...og det har allerede givet mig mange sjove oplevelser...og forhåbentlig billeder ! Men rart at vide at det er ok at komme med et fra arkivet osse, hvis det sku´knibe !

SÅ mange vinderbilleder der er kommet allerede...forstår godt du satte kæresteparsbilledet ind Lene, havde netop set det på spaniensbloggen og syntes det var oplagt ! Og jeg elsker osse alle de knopper og frydelfulde grønne sager der skyder op alle steder, fra Karoline og Zenda - og Birgitte, osse lige i øjet med din lille charmerende Pippi ...det er bare utroligt hvor meget råstyrke og grokraft der er i børn...Ja bare for at nævne nogle få , der er mange flere gode ...

Dagene flyver forbi meget hurtigt her i øjeblikket, da en deadline for et projekt  jeg har nærmer sig...desuden har jeg hentet mig en virus af en art som har været  ret pågånede, da jeg var "dum" nok til at gå med til en fødselsdag  et sted der var sygdom i huset...nå men pyt , drengen blev glad , så det var det vel værd...hrm tror jeg nok ...

Så der bliver ikke fotograferet så meget lige nu...men mon ikke jeg når at få fremkaldt filmen i tide denne gang, har næsten skudt en hel allerede :-)

Så marts- billederne fra min hånd må I altså vente lidt på...men her kommer et fra et andet forår for længe længe siden...som foreløbigt billede nr 1

KH Eva
16-03-2009 20:28:14 af Lene L.

Dejligt du er med Eva...på trods af sygdom..Er det din hund, der ser så glad ud?

Jeg synes, vi skal prøve at mødes i Faaborg, som du siger Jørgen.

Jeg lægger en dato ud så snart, som jeg kan.....der er vandrehjem, (ok du er bedre orienteret end jeg Jørgen :-) - mange hoteller med forskellige priser og også privat indkvartering med værelse.

Vil gerne senere informere om alle mulighederne. Fint hvis vi er tæt på hinanden. Vi kan spise morgenmad hos mig, hvis vi kan være der ( Vi har været 8 omkring bordet før) - og der er plads i gården til mange, hvis vejret er fint. Jeg bor lige ved siden af vandrehjemmet i øvrigt.

Der kan evt. bestilles pizza til om aftenen, hvis det skal vær økonomisk. Det eneste vigtige er VEJRET, og det kan vi jo ikke være herre over - medmindre vi finder ud af noget impulsivt - indenfor5 dage ca. :-)

Jeg synes, vi skal være mindst 4 for at lave sådan en weekend, så skyd løs, hvem der har lyst til at deltage...og hvornår du IKKE kan..eller hvornår du KAN.

Forresten Zenda, så var der også en dame, der skreg vildt, selv om hun havde hat på -  men manden med den skaldede isse sagde ingenting...uuh, han må have kunnet mæke kløerne :-)

Knus fra Lene
16-03-2009 20:46:27 af Lene L.

Ser først nu til sidst dit tilbud om at være i dit hus Jørgen....som jo er enormt stort...det ville jo heller ikke være så tosset...med de solopgange, som du kan præsentere på fotos....

Lad os vente på udspil fra resten af deltagerne...inden vi foretager os yderligere :-)

Kh Lene
16-03-2009 21:43:49 af Birgitte H.

Hej Lene og Jørgen.

Jeg synes det er en rigtig god ide, hvis vi kan få arrangeret at mødes.

Jeg synes bestemt også det lyder godt med dit store hus Jørgen, ikke fordi jeg ikke har lyst til at holde det hos dig Lene, misforstå mig ikke, det er udelukkende pga. af pladsen.

For mig er det eneste problem at jeg ikke har bil, men der går vel også tog, eller måske er der mulighed for at køre med nogen, Jeg formoder at vi også skal have sengetøj med hvis det skal holdes privat? og det er jo ikke så nemt at have det hele med i toget.

Hvor lang tid har I tænkt Jer at det skulle strække over, når I taler en weekend, er det så fra lørdag til søndag, eller tænker I også på fredagen. Dette kommer måske også an på, hvor det skal holdes, jeg tænker på at vi skal jo lægge transport tid til.

Jeg kan sige  de weekender jeg ikke kan, som jeg ved lige nu er følgende:

I april måned d. 24-25-26
I maj måned d. 22-23-24
I juni måned d. 19-20-21

Jeg formoder ikke at vil skal helt hen i Juli før I tænker på at holde hyggeweekend? Eller hvad?

Kh. Birgitte

Glæder mig til at høre hvad I andre siger, håber også vi hører fra dem som måske ikke har været så meget på bloggen her i denne måned.
17-03-2009 02:40:20 af

Hej med jer.

Som jeg læser indlægene lige nu så er vi jo foreløbig 4 der er indstillet på at træffet bliver virkelighed, nemlig: Lene - Jørgen - Zenda og Birgitte.

Fåborg har foreløbig 2 stemmer: Lene og Jørgen.

Jeg ved ikke hvordan det er med sengetøj på vandrehjem, men mon ikke det hører med i prisen?
Som Lene skriver så er 2 overnatninger vel det vi skal tilstræbe?
Ankomst Fredag eftermiddag - afgang Søndag. Så har vi både fredag og lørdag aften til at hygge os i, efter en dejlig fotosafari; og søndag til at evaluere om vi har lyst til måske at gentage det senere på sommeren her ved Limfjordens vande?

Ang. tidspunkt synes jeg at vi skal frem til midten af maj måned. Der plejer det at begynde at være stabile sommertemparaturer. Jeg tænker her på de der vælger camping. Vi skulle jo helst være over risiko for nattefrost.

Falder valget på at vi skal være her, er tidspunket (varme) lidt mere ligegyldigt, for jeg har et velfungerende oliefyr der ikke efterlader os kolde, eller fryser os ud af badeværelset.  
:- )

Jeg mener det er omkring 1. maj at Jesperhus åbner, det ville være et godt valg til en fotodag her. Se evt. min blog: TÆNK, der ligger fotos fra Jesperhus.

kh  Jørgen.
17-03-2009 08:54:20 af Zenda N.

God idé at starte med at lægge ud med de weekender, man IKKE kan. Jeg kan ikke:
15.-17. maj
10.-12-juli
Og for at være helt ærlig, jeg ved ikke, om jeg vil være væk fra min bror i hele 3 dage. Selv om vi får 2½ måned sammen, så har vi ikke været sammen et helt LIV! Selvfølgelig skal vi ikke sidde lårene af hinanden, måske får vi oven i købet behov for lidt luft fra hinanden, men jeg vil indtil videre ikke binde mig til for meget. Vi har så meget vi skal, så mange projekter, vi skal nå og så meget at tale om, så det lige nu føles som om 2½ måned ikke en gang er nok. Han rejser hjem til Canada 14.juli.
Stedet for et træf? Tja, Faaborg er lidt oplagt, synes jeg, da det er mest "midt i landet", men også fordi det er Lene, der har startet denne blog.
Men stort hus, varme inddørs (tænk at man bor i et land, hvor man behøver tænke på det!) og det smukke Jesperhus (har lige været inde og kigge på dine fantastiske billeder derfra, Jørgen) i nærheden, ja, så trækker Jylland jo også.
Jeg har heller ikke bil, Birgitte og vil give dig ret i, at det er bøvet at skulle slæbe på sengetøj, men på vandrehjemmet i Faaborg skal vi vist kun have håndklæder med selv.
Og som sagt, hvis du synes, du kan rumme så mange, Lene, stemmer jeg på Faaborg. Hvad det praktiske angår, kan vi, når vi nærmer os, lægge planer for hvem som tager hvad med af mad etc.

Yes! Solen skinner! Herlig blå himmel! Jeg vil indtage min frokost i drivhuset i dag, har jeg tænkt...

kh Zenda
17-03-2009 11:32:04 af Lene L.

Hej allesammmen

Jeg kan godt forstå, at du ikke vil være meget væk fra din bror Zenda. I har meget at indhente.
Når man går på arbejde, er det vist også for meget med 2 overnatninger - så måske bare mødes lørdag mellem 12 0g 13 om muligt, spise frokost  - så man kan nå en tur om eftermiddagen - og så igen en tur søndag.

Faktisk kunne jeg bedst tænke mig at I  kom, når vægteren har startet sine aftenture, for det er lidt speciet at få byens historie med, når man er i Faaborg.
Det skal jeg også lige have undersøgt, hvornår de aftener starter.

Jeg vil gøre det, at når jeg ved ,om jeg skal arbejde lige eller ulige  weekender, så skriver jeg og giver 2 forskellige datoer og dér, hvor der er størst deltagelse bliver det.

Jeg kan så lægge et program, som I kan se om I har lyst tll at  deltage i. De som måtte have god tid kunne evt selv blive en dag eller 2 ekstra for at få det hele med. Der er jo også attraktioner somf.eks. Egeskov Slot i nærheden, men jeg vil nok satse på noget om gratis glæder til foto- ture.

Vil det være ok? Ellers kan vi diskutere fra nu af og til Sankt Hans Aften :-)

Knus fra Lene
17-03-2009 13:32:31 af

Jeg vil foreslå at du, Lene, laver en ny blog til al tale om træf, for at det ikke kommer til at fylde for meget her på billedbloggen for marts. Den evt. nye blog kommer jo også til at løbe i mere end een måned.
Du må gerne slette mine indlæg her ang. træf, hvis / når, du laver en ny blog.
Du kan jo bare opsummere på den evt. nye.

Jeg er meget "løs" indstillet til: hvornår og hvor længe.
Det du skitserer som dit forslag til hvad du gerne vil vise i dit område, lyder fint for mig.
Jeg medbringer jo min bil, som er en stationsmodel med plads til 4 passagerer.
Det giver jo mulighed for lidt "længere væk"fra Fåborg, hvis der er fælles ønsker i den retning.

Zenda:
Jeg synes at det er flot at du vil bruge tid på at se os andre når du har besøg af din bror, og i ikke har set hinanden i mange år.

Jørgen
17-03-2009 15:34:14 af Birgitte H.

Hej Lene.

Jeg synes godt om dit udspil, og at du kommer med flere oplysninger når du ved mere om dine arbejdsweekender mm.

Kh. Birgitte
18-03-2009 07:07:08 af Lene L.

Kære alle

Nej, nu bliver jeg alligevel i tvivl - har jeg ikke også lyst til at se noget andet end min egen lille andedam -  hmm - selv om vi ikke har begrænsninger på bloglænder :-) - ja, så må jeg vist alligevel hellere starte en ny blog omkring evt foto-weekend.

Kh Lene
18-03-2009 22:14:27 af Lene L.

Kære alle

Har haft en dejlig dag i Granada og klyngede mit kamera til mig, som var det lavet af guld - var bange for, at det skulle blive stjålet.

Hvad skete der så ? Det værst tænkelige for en, der elsker at fotografere. Aftrækkerknappen faldt af!!! Jeg fandt den og har forsøgt at få den sat fast - og nu er den knækket...Suk....har bare ikke råd til nyt kamera i lang tid. Skal da arbejde i Danmark et par måneder først - det er så pokkers ærgerligt.

Nå, jeg kan da prøve at spørge hos en kamerasælger om han tror, der er håb om,at det kan repareres.

Kh Lene
19-03-2009 09:46:00 af Zenda N.

Åh nej! Det er da den største nedtur, en fotograf kan komme ud for. Var du i Alhambra? Drømmestedet for en fotograf! Hvor er det synd for dig. Desværre er sådanne moderne sager næsten dyrere at reparere end at købe som nyt. Vi kommer til at savne dine gode billeder, Lene!

Nu er krokusen sprunget ud for fuld kraft! Solen skinner fra blå himmel! Det er SKØNT! Mit billede nr.3

kh Zenda
19-03-2009 10:12:52 af Lene L.

Hej!! Sikke da et vidunderligt bllede Zenda....de gule og grønne farver er vidundelige i foråret :-)

Ja, jeg har ligget og spekuleret i kamera. Jeg bliver NØDT til at have et nyt. Måske kan jeg sælge den bærbare - jeg har jo den stationære derjemme. Jeg har set på priser og kan købe et andet med 18 gange optisk zoom til ca. 2400kr.

Det bliver jeg vist nødt til - om jeg så skal låne penge i banken, for maj måned MÅ jeg have mulighed for at tage fotos.

Jo, jeg var i Alhambra, men ikke inde i det allerhelligste. Der var nu flot overalt - bare vandreturen derop var smuk: -)

Jeg ville ikke give penge for at komme ind, og være iden kæmpeflok, når jeg ikke kunne fotografere :-) MEN kameraet har fulgt mmig på næsten hee min tid hér, så det er jg da glad for. Det var et GODT kamera, så håber det næste vil leve op til det.

Man kan jo sige, at hvis man kan have et kamerai 4-5 år til de priser, der er i dag, så er det vel egetlig også flot klaret.

Zenda du er en af de mest aktive herinde. Har du mulighed for at  afslutte bloggen denne måned - og udpege vinderen?

Jeg lukker min internetforbindelse nogle dage før jeg rejser (den 1. april) og er ikke på igen  før hén i april.

Jeg kan lægge bloggen for apil ind, inden jeg tager afsted, så den er klar til det tema, vinderen vælger. Jeg går lige ind og kigger på familiens computer inden den 5. aprill.

Det ville være dejligt, om du kunne :-)

Knus fra lene
19-03-2009 23:26:56 af Birgitte H.

Hej Alle.

Jeg vil sætte mit billede nr. 4 ind. Det er en af de skønne forårsblomster som jeg holder mest af nemlig krokusen.

Kh. Birgitte
20-03-2009 10:52:10 af Lene L.

Hej allesammen!

Nej, hvor skønt med dansk forår ind i stuen :-)

Det er jeg glad for Zenda - Tak på forhånd!

Da jeg var i Granada,  så jeg et kæmpe-bed med påskelliljer, som også fik mig til at tænke på Danmark.

Påskeliljer og tulipaner er mine yndlings-forårs-blomster, og jeg forkæler også mig selv meget med blomster. Så vil jeg hellere spare et andet sted.

Kan foretille mig, at I er begyndt få forårsfornemmelser for alvor?
Solen skulle have skinnet lidt de sidste dage?

Kh Lene
20-03-2009 17:26:55 af Zenda N.

Endelig er foråret kommet til Danmark. I 3 år har vores domkirke været pakket ind med stiladser, og først for et par måneder blev de fjernet - og vi kan igen se vores højt elskede kirke! Især med det blå tæppe foran, som her på billedet taget i dag, blbler det af fryd hos enhver Roskildenser af stolthed og livsglæde. Alle her i Roskilde er ret vilde med deres by; i hvert fald alle dem jeg kender.
Dette er mit billede nr.5 - og jeg har smidt et par stykker ud. Opdagede at dette var mit sjette billede! Det går jo ikke.
kh Zenda
20-03-2009 18:28:10 af Birgitte H.

Kære Zenda.

Tak for dit dejlige billede.

Det vækker mange minder hos mig, inden jeg flyttede til Fyn, boede jeg som du ved nær Roskilde og har kommet i byen gennem 20 år. Skønt billede.

Har du fået sat nogle stærekasser op i din kolonihave, hvor ligger den forøvrigt, er det ud mod østre Ringvej nær plejehjemmet Astercenteret?

Vi har nu 3 stærepar i haven, de er så smukke i deres farvepragt.

Derfor mit billede nr. 5 bliver af en stær, billedet er ikke taget i haven men ved Odense å.

Kh. Birgitte

God weekend ønskes til alle.
21-03-2009 14:49:41 af

Kære alle!

Livsglæde i marts … minder mig om de første forårsblomster og fuglestemmer, der rigtig får magt. Hver måned nyder jeg at følge med på bloggen, se jeres helt vidunderlige billeder og dertil jeres dejlige positive kommentarer.

Jeg er næsten lige kommet hjem fra en rejse, hvor jeg blev helt fascineret af den 3-farvede stær, den minder mig både om livsglæde og forår, så jeg fik lyst til at vise den frem. Mit billede nr. 1 er et træ pyntet med flere eksemplarer af denne smukke fugl.

Tak til jer alle for jeres dejlige billeder og tak til dig Kisser for valg af tema, som har lokket mig ud af busken, tids nok til at deltage i månedens billede. Tit har jeg fundet nogle billeder frem, som jeg har lyst til at deltage med, men er ikke hurtig nok til at få dem med under månedens tema.

Kærlig Hilsen fra Helen
21-03-2009 15:05:33 af

Hej igen!

Jeg får helt forårsfornemmelser, når jeg betragter denne stærs muntre farver, så det er mit billede nr. 2.

Kh Helen
21-03-2009 17:17:48 af Lene L.

Flot domkirke Zenda - det var godt nok et langvarigt projekt- men godt I kan nyde den nu. Jeg har vist kun kørt igennem Roskilde - dén by burde man vist også se. :-)

Skønne fuglbilleder Birgitte og Helen.
Stort velkommen til dig Helen - hér på bloggen i marts måned.
Godt du følte dig inspireret :-)

Jeg har jo tidligere beundret dine billeder fra Galapagos , som du var så rar at lægge ind på min fugleblog og fortælle om din tur. Hvor har du været på rejse denne gang?

Kh Lene
22-03-2009 20:40:13 af Karoline T.

Hej Lene og jer alle,

Herligt du er kommet med igen Jørgen, længe savnet.
Og velkommen til Helen, dejligt med nye deltagere.

Og sikke noget møg med dit camera Lene, jeg føler virkelig med dig - det er da helt umuligt at leve uden et camera. Jeg håber der kommer en god løsning for dig. Jeg tænker, - kan man ikke lime aftrækkeren på igen...? (måske dumt spørgsmål...)

Jeg har lidt travlt for tiden med en masse ting, så jeg har været lidt fraværende. Men dejligt at se, der er fuld af liv her - og nye spændende og flotte billeder. Selv får jeg ikke rigtig fotograferet for tiden, men jeg håber at det kan nås i næste uge.

Knus Karoline
22-03-2009 21:09:52 af Lene L.

Hi HI...Karoline...ja, vi tænker meget ens.

Jeg købte den helt rigtige lim til formålet og tænkte at alt var supergodt.
Limede den på...og så sad den fast i den nedtyrkte position..

Det gik altå slet ikke, for den skulle jo gene kunne bevæge sig...jeg fandt en kniv for at få den fri igen...og vupti..så hang studsen fast i hullet :-) - så nu var situationen meget værre. Sådan er det, når man tror noget er enkelt - og selv vil udbedre det.

Det  er nok, som Zenda siger, meget dyrere at forsøge at få noget udbedret, så jeg køber  et postordre-kamera, når jeg er hjemme igen - så må økonomien briste eller bære :-)

Knus Lene
22-03-2009 21:50:50 af Karoline T.

Hi hi ... Lene, - jeg kan lige se det for mig....jeg ville sikkert have gjort det samme.

Men du finder sikkert et lige så super godt og lækkert camera...eller måske endnu bedre! Det kan være, det var det, der var meningen....at du skal ekspandere i muligheder med et nyt bedre camera. Alt går sikkert i orden på bedste måde!

Knus Karoline
23-03-2009 00:14:50 af

Hej Lene,
               sidder med en reklame fra forretningskæden "Photo Care".
Olympus Mju 1010 koster 1,699 kr med 7 x optisk zoom.
Canon Powershot G9: 2.999 kr. med 6 x optisk zoom.

Så har du lidt at sammenligne priser dernede med, i forhold til Danske.

Tak for velkomst Karoline. Jeg har dog stadigvæk ikke fundet en nem måde at skrumpe billeder til under 400 K.
Arbejder stadigvæk på sagen.

kh  Jørgen.
23-03-2009 01:35:39 af

Hej alle!

Og Lene, som du ved, er jeg glad for enestående natur og dyreliv, så denne gang gik turen til den østafrikanske savanne. Hvis jeg skal være ærlig, var det Birgittes smukke stærebillede, der inspirerede mig til at vise den 3-farvede frem.

Måske har jeg dummet mig ved at deltage med to billeder, for på fredag rejser jeg til Indien og Nepal og kommer ikke på nettet den næste måned, så jeg er med andre ord afskåret fra at stemme. Er det bedst, hvis jeg fjerner billederne?

Kærlig hilsen fra Helen
23-03-2009 08:35:28 af Zenda N.

Jørgen, har du prøvet at downloade Photofiltre? Det er virkelig et supernemt program, og det er spil af tid at fifle med noget, som kan klares 2 minutter efter du har skrevet photofiltre i Google - vælg link nummer to og klik på "download" (som står med lidt lille skrift, men er tydeligt et link) og så går det hele af sig selv.

Wow. Helen, sikke et rejseliv! Det må være skønt!

Jeg blev bare så GLAD igår morges, og jeg fik lige den livsglædeoplevelse, jeg tror Kisser har ment med sit valg af tema. Jeg var ude at gå tur og på vej hjem gik jeg hen over Byparken fra en ny vinkel, og pludselig så jeg noget mærkeligt midt i græsplænen. Jeg både genkendte og genkendte det ikke. Genkendte noget, nemlig noget én af mine bekendte har været med til at lave som en happening i forbindelse med Havhingstens hjemkomst (nyd hendes kunst på www.ibenbroendum.dk  Under Event kan I se omtalte installation) - en kæmpe drage af trædepuder, men det er kun fra luften, man kan se, det er en drage. Den installation blev jo fjernet igen. Men nu kommer dét, som gjorde mig så glad: Kommunen har ønsket at forevige denne drage og har plantet krokus de steder, hvor trædepuderne var. Så hvis man fløj hen over Roskilde i dag, ville man se en drage tegnet af krokus! Hvor herligt, at byen tilfører os borgere en sådan glæde! Billedet er taget halv otte, så det er ikke den bedste belysning, men det var mere oplevelsen, jeg ville fortælle om. Mit billede nr.4
kh Zenda
23-03-2009 10:55:26 af Lene L.

Nej, hvor ser det flot ud med cirklerne i græsset - kunne være sjovt at se det oppefra :-) Zenda...

Nej, det var ikke dumt Helen!! Jeg er bare glad for, at du blev inspireret til at komme herind!! :-)

Jeg synes, du er et spændende menneske og ved jo - at du også har denne store foto-interesse. Kunne vældig godt tænke mig engang at se en rejse-blog fra dig og selv bllve inspireret til en af de rejer, du har foretaget.

Lad din billeder stå, men når du nu ikke har tid den næste måned - så kan vi jo  lade være med at tage dine billeder i betragtning, når månedens vinder skal findes. Så passer det oså med, at du ikke selv kan stemme.

Håber så bare, du vender tilbage efter din rejse. Ritig god rejse til Indien og Nepal. Hvem der kunne tage med, men nu er det vist min tur til at være derhjemme et stykke tid. Rigtig god rejse!!

Ja, Karoline - har også tænkt, et måske var det meningen :-) Jeg håber så bare, at det kamera, jeg har valgt alllerede, bliver en tand bedre endnu.        

Og Jørgen - det bliver et PANASONIC Lumix DMC-FZ28 med 18X optisk zoom.
Det koster ca. 2300kr.

Det har fået en rigtig god Alatest score og bedst i sammenligning med andre zoom-kameraer - ok Canons med 18x optisk zoom var måske en lille anelse bedre, men det negative var, at det var så tungt som et spejlrefleks-kamera og meget sværere at betjene så - derfor vandt Panasonic-kameraet.

Der bliver nu lavet kompatkameraer, der ligge MEGET tæt på spejlrefleks - kvalitet og man kan undgå  spejlreflekskameraernes tunge vægt, hvis man gerne vil have kameraet med sig altid.

Jeg er allerede lidt spændt på, om jeg kommer lidt tættere på ørnene derhjemme nu. Kameraeer er billigst at købe over internettet.

Kh Lene
23-03-2009 14:06:18 af

Hej Zenda,
                 jeg fik downloaded Photofiltre i går aftes, - - igen. Jeg hjælper dog stadigvæk lidt til hos min yngste datter, her op til hendes fødselstidspunkt.

Hej Lene,
               jeg kender ikke lige den model du har valgt, men er da spændt på at se den, når træffet bliver virkelighed.
Det lyder til at være et godt camera.

kh  Jørgen
23-03-2009 15:27:25 af Zenda N.

Gå ind på www.ibenbroendum.dk og se, hvordan dragen ser ud, og den er altså nu tegnet af krokus! Det er ret fantastisk, synes jeg.
Lyder godt med dit kamera, Lene!

kh Zenda
23-03-2009 18:27:21 af Zenda N.

Hej, Jørgen!

Lå din kommentar her lige før? Jeg overså den. Godt du har downloadet Photofiltre og det lyder som om du kender det i forvejen.
Ja, der er ting, der må prioriteres foran ens hobby! Held og lykke!

kh Zenda
23-03-2009 23:27:49 af Karoline T.

Sikke en spændende krokus-drage, Zenda...en rigtig sjov ide, og godt fanget billede! Den ser også spændende ud på hjemmesiden.

Foreløbig ville mit valg denne måned være faldet på Helens flotte 3-farvede stær, så det er godt lige at vide, at du rejser, Helen. Men det gør bestemt ikke noget med dine billeder her, det er en berigelse at se dem herinde, også selvom du ikke lige kan deltage i afstemningen.
Som Lene siger, så vælger vi bare ikke dine billeder i denne omgang - men jeg håber du kommer igen!
Og sæt bare flere billeder ind, hvis du har lyst - det er jeg sikker på, at du Lene og I andre også vil synes er ok.  

Kh Karoline
23-03-2009 23:33:21 af Karoline T.

Hov - glemte lige at sige Tillykke med dit nye camera, Lene.

Godt du stadig kan komme på banen med dine fantastiske billeder. Og PANASONIC er (også) et rigtig godt mærke, - jeg kender en professionel fotograf, som sværger til det.
Og hvor billigt...!!!

Rigtig meget held og lykke til at det må fungere perfekt og optimalt for dig!

Kh Karoline
24-03-2009 00:26:52 af

Jeg forstod at du først ville købe når du VAR landet i Danmark? Har jeg misforstået det?

Jeg har lige været inde på Platan Fotos hjemmeside og set "dit" camera, det står der til 2.740 kr.
Det er da et virkelig lækker camera, med mulighed for tilkøb af vide vinkel optik.

kh  Jørgen
24-03-2009 00:50:56 af Lene L.

Kære alle

Nej, mangler blot lige at købe det...men det er næsten mit...i tankerne :-)

I morgen nedlægger jeg internettet hér - skal se at få afleveret modem - og så må vi se hvor hurtigt, jeg er på igen - derhjemme,

Zenda har lovet at checke - hvem månedens vinder bliver - og jeg tillader mig at gå ind og stemme den 31 - for den 1. er jeg på vej hjem.
Ved godt det er for tidligt, men alle fotos er nok kommet ind inden da :-)

Jeg smutter lige på internet - café - og når jeg er hjemme, kan jeg lige låne familiens og kigge. Lægger lige april måned ind ved samme lejlighed den 31. - så den er parat.
Vi "snakkes" ved :-)

Knus fra Lene
24-03-2009 23:19:38 af

Kære alle!

Det glæder mig at mine billeder må blive liggende, tak skal I have. Jeg fik taget rigtig mange billeder af dyrelivet på savannen, lige fra små desmerdyr til store elefanter i flok. Det var en helt utrolig dejlig oplevelse at iagttage dyrene i deres rette element.

Lene, jeg bliver altid inspireret på din blog, både af de billeder, som I alle deltager med, men sandelig også af den hjertelige tone der hersker her. Når jeg ikke selv deltager så meget, skyldes det meget, at mine øjne ”strejker”, hvis jeg sidder for længe foran skærmen, og ofte er jeg alt for længe om at vælge hvilke billeder, jeg gerne vil vise frem, det hænger nok sammen med, jeg har alt for mange af dem.

Jeg vender meget gerne tilbage, når jeg kommer hjem fra ferie.

De kærligste hilsener fra Helen
25-03-2009 08:42:48 af Zenda N.

Hej til alle!

Ja, dette er en skøn blog. God "siste tid i Spanien for denne omgang", Lene, og god tur hjem.
Og rigtig god rejse til dig, Helen! Det lyder så spændende, og du bliver nødt til at oprette en rejseblog, når du kommer hjem.
Jeg skal gøre mit bedste for at "styre" forløbet her inde, men husk, I kan stadig nå at deltage, I der kigger med og I, der bare ikke har haft tid endnu!

kh Zenda
29-03-2009 15:58:08 af Kisser L.

Hej alle

Nu tror jeg det virker med indsætning af foto - takket være Lene -

Her er mit bidrag til LIVSGLÆDE - foto nr. 1

Måske synes I at det er et underligt motiv til emnet - men månen giver mig en utrolig følelse af glæde når jeg kigger på den - og ligesom jeg kan falde i svime over en solopgang - kan jeg også falde i svime over månen...............
29-03-2009 16:10:00 af Kisser L.

Nu går det lige så godt - så vi snupper lige et til.......

Forleden dag gik jeg en tur på stranden og kom forbi denne lisglade dame -
hende kunne jeg slet ikke stå for - og hun havde ikke noget imod at blive fotograferet - selvom jeg ikke kendte hende.......så hun er mit foto nr. 2
29-03-2009 17:40:28 af Zenda N.

Kære Kisser!

Hvor er det godt, at det nu er lykkedes dig at få styr på dette med billeder. Der er MEGA stor forskel på, om man vil have sit billede printet på papir eller lagt ud på nettet, og jeg var meget længe om at finde ud af hvad "format", "billedestørrelse", "pixler", "hvor meget et billede fylder" og alle den slags ting betød, så jeg kan godt følge dig i dine frustrationer. Du må have det lidt sådan nu, som jeg havde det, da jeg fandt ud af, at man kan højreklikke på musen! Der åbner sig en helt ny verden for én.
Herlige billeder, du har fået sat ind! Og hvor er det skønt, at der kom lidt liv på bloggen her på faldrebet.
Jeg håber, jeg har styr på reglerne. Vi må sætte billeder ind indtil den 31.marts. k.13.00, og så har vi 2 dage til at stemme. Torsdag den 2.april kåres vinderen af denne måned. Er dette korrekt?

Til jer, der følger med på sidelinjen, så er I meget velkomne til at komme med jeres bidrag!

vh Zenda
29-03-2009 19:35:50 af Karoline T.

Hej fotovenner,

Hvor skønne billeder Kisser, og godt at det nu lykkedes!

Selv har jeg været elendig til at tage billeder denne måned, måske bl.a. på grund af vejret...(dårlig undskyldning)...

Det har både været sol og lidt lunt - og jeg havde lige smidt mine ørevarmere. Men så blev det pludselig vinter igen - i sidste uge var der både sne, hagl, regn og slud, og nattefrost helt ned til minus 8 grader.

Men nu har vi fået sommertid i dag - hvilket betyder, at vi mister en time...øv. Men til gengæld er det så lysere længere om aftenen fremover - og så kan man rigtig mærke foråret.

Jeg var i "skoven" (Søndermarken) for nogle uger siden med mit Camera. Der var sidste års visne blade på træernes sorte grene, og umiddelbart kunne jeg ikke SE noget der gav mig livsglæde. Men på LYDSIDEN var det piplende forårsglæde, lyden af fuglesang...og duften af muld.

Så jeg blev bevidst om, at udover de små forårsblomster, så er det mest ved lyde, dufte og lufttemperatur, der giver mig forventningens livsglæde indeni. Men det er lidt svært at fotografere....

Men her er alligevel mit billede nr. 4.

Kh Karoline
30-03-2009 04:05:20 af

Prøver her med et skrumpet billede, af et stk. fjerkræ på naboens tag.
Så kan jeg da i det mindste deltage i afstemningen.

Billed nr. 1

Jørgen
30-03-2009 04:11:47 af

Og her ser vi så den smukke fugl på vingerne.
JUHU det lykkedes!!!!!!

Billed nr. 2

Jørgen
30-03-2009 04:20:41 af

Kære Zenda,
                    det var dit anbefalede pogram Photofiltre, der hjalp mig igennem til her.
Tusind tak for det!!

kh  Jørgen
30-03-2009 07:09:37 af Kisser L.

Som I måske ved - så har jeg lige været i DK her i Marts - og selvom det er dejligt at besøge børn og barnebarn - så længes jeg altid tilbage til Spanien.
Mit 3. foto tog under landingen i Malaga - og hver gang jeg ser "mine" bjerge
fra luften føler jeg en enorm livsglæde - så dette bliver mit foto nr. 3.....
30-03-2009 07:23:49 af Kisser L.

Her i nærheden af hvor jeg bor - er der en naturpark hvor dyrene går frit rundt.
Her trives bl.a. høns - ænder - kalkuner - kaniner - katte - og påfugle fredeligt imellem hinanden og de skønneste planter og blomster. Jeg elsker den park - og tager ned og fodre dyrene 2-3 gange om ugen . At færdes dette vidunderlige sted gør mig vildt glad for mit liv.....så denne smukke påfugl skal være mit foto nr. 4 ....
30-03-2009 09:17:53 af Zenda N.

Hej til alle!
Vi kan ikke stemme før i morgen, men jeg fik lyst til at komme med nogle betragtninger og kommentarer til månedens tema. Vi har kun været 9 deltagere denne måned. Har savnet Rikke, Finn og Laila og Maren, men I kommer måske igen næste måned?

Jeg er enig med dig, Karoline, det har været en ekstremt kold forårsmåned, og af og til har det været svært at finde livsglæden ude i naturen, for vi forventer noget andet end sne i marts. Den første forårsluft følte jeg i går, hvor jeg cyklede ud til min kolonihave og kunne gå rundet derude uden at fryse - og DEN følelse er vidunderlig, men ikke lige til at fotografere.

Men dét, vi i fællesskab har valgt at fotografere denne måned, er tydelige symboler på livsglæde:
Julias skønne park med det gule, der lyser op og bebuder foråret!
Birgittes fly over bro - der er også både på billedet, så som billede alene kan det symbolisere "at rejse" - og det ved vi jo, "at rejse er at leve"! Men broen har en helt særlig betydning, da den binder familie sammen, og for dem, der har familie og har god kontakt med dem, ja, så er det af største betydning for livsglæden. For dem der FÅR familie i sen alder, ja, da bliver glæden om mulig endnu større! Birgittes niece, der stråler af glæde over at være en så fin Pippi er et meget dejligt billede og godt eksempel på livsglæde!
Lenes vidunderlige blomster mod den klare blå himmel - et tydeligt symbol på at lyset gav dig livsglæde denne vinter, Lene!
Da så din solnedgang blev sat på, tog det næsten pusten fra mig. Smukke solnedgange er ren lykke!
Birgittes svanepar er endnu et symbol, fuglene parrer sig i denne tid, og det gør vist mennesker også!
Lenes forelskede par er et meget smukt billede.
Drengen ved stranden - legen, nysgerrigheden, fordybelsen som lyser ud af Lenes strandbillede er endnu et "bevis" på glæde ved livet. Og drengen ved det ikke en gang, han bare ER midt i det.
Evas livsglade hund, jeg mener det er en Border Collie? Jeg kender den slags hunde. Ingen hunde er så tydelige i deres følelsesliv som netop den slags.
To forårsbebudere om nogen: Birgittes farveglade krokus og blanke, flotte stær - det er jo dét, vi går og længes efter om vinteren. Blomsterne og fuglene! Og nu, hvor vi har fået sommertid, er det som om fuglene tænker, vi må vist hellere begynde at synge lidt, for der er fuglekvidder i luften.
Helens fuglebilleder er ikke med i konkurrancen, men de pynter på bloggen!
Så kom Kisser på banen! Med et fantastisk månebillede! Og en lige så fantastisk - bare på en anden måde - festlig og farverig dame. Sikke en selvtillid og livsglæde, der lyser ud af hende!
Karolines spæde blomster på en bar skovbund, det er sådan det er lige nu og ser måske ikke ud af så meget, men når luften pludselig føles lun og fuglene kvidrer i luften, ja, så bobler man indeni af livsglæde.
Godt det lykkedes for dig, Jørgen, at komme i gang med at sætte billeder ind igen. Hvad er det for en fugl på billederne? Godt taget!
Kissers foreløbige afrunding af sit "hjem-til-Spanien-billede" samt den fritgående påfugl viser helt klart kærlighed til det land. De sætter gang i længslen! Men en hvid påfugl? Det har jeg da aldrig set før. Er det en særlig slags, eller er den en "albino"? Smuk er den, i hvert fald!

Men konkurrancen er ikke slut endnu! Der er flere, der kan tillade sig at sætte både et, to eller flere billeder ind, så bare kom an!

kh Zenda
30-03-2009 11:02:24 af Kisser L.

Hej til alle

Jeg kan altså ikke komme udenom en solopgang når emnet er Livsglæde -
for solen er jo hele betingelsen for at vi lever - og at opleve disse fantastiske solopgange hver eneste dag - gør mig bare så glad og lykkelig.  
Der er ikke to dage der er ens  - men dette er eet af mine yndlingsfoto - taget
fra min altan - mit foto nr. 5.....

Håber I vil kigge ind på min nye blog : Mit liv i Sydspanien - og også gerne
komme med kommentarer........

Mange solskinshilsner fra Kisser
30-03-2009 12:45:25 af Lene L.

Hold da op....der er gang i den paa bloggen i oejeblikket. Dejligt :-)

Godt det blev graavejr i gaar Kisser - saa vi havde tid til at finde ud af indsaatning af fotos.

Godt du ogsaa naaede at komme med Joergen!!
Mon du har downloadet Picasa - for saa kan jeg ogsaa guide dig videre derfra - eller hvordan fik du "skrumpet"?

Jeg tillader mig at stemme i dag - for er ikke sikker paa, at jeg naar det i morgen. Haaber det er ok? Fint du har skrevet tidspunkterne ned Zenda :-)

Jeg vil stemme paa Zindas vintergaakker - billed nr. 2 - Disse jomfruelige blomster, som er det foerste varsel om et kommende foraar i lille Danmark- de gav mig nemlig det foerste lille strejf af laangslet efter gensyn med dansk foraar.

Der er SAA mange gode fotos, at jeg ikke kan bestemme mig for 2 yderligere at fremhaave denne gang. OG som Zenda skriver - der er stadig mulighed for at deltage - selvom jeg har tilladt mig at stemme i dag (sorry).
Jeg saater nu bloggen ind for april.

Vi "ses" inden laange, naar jeg har faaet fat i nyt modem derhjemme.

Knus fra Lene
30-03-2009 13:16:50 af

Hej Lene,
                jeg downloadede "photofiltre", Zendas foretrukne pogram.
Det virker rigtig godt.

God tur til Danmark, sommertiden ER startet, så nu er det sommer i Danmark.  :-)

kh  Jørgen
30-03-2009 16:32:51 af

Ham her er håbet om forår og sommer world wide.

Billed nr. 3

Jørgen
30-03-2009 16:41:03 af

Ham her gør mig som regel i godt humør, og lige nu er der mega meget forår i ham, der findes vist ikke en hunmis i området han ikke har besøgt!
Derfor kraven, det giver jo lidt rifter i den verden.

Billed nr. 4

Jørgen
30-03-2009 16:50:36 af

Hej Zenda,
                  fjerkræet på taget er vist en spurvehøg, har jeg ladet mig undervise af naboen, og han er jæger.
Lene ved måske hvad det er for en, hvis det ikke er korekt.

Jeg er ikke den store fuglekender, jeg nyder bare at se dem flyve.

:-)  Jørgen
30-03-2009 18:00:48 af Eva K.

Så fik jeg ENDELIG fremkaldt den sk...film...det var godt nok et underholdende forhindringsløb i sig selv...øv da osse at jeg ikke nåede det inden du stemte Lene, men forstår nu godt at der er en masse der skal klappe når man rejser, -er der for mange ting i sidste øjeblik bli´r det nemt noget værre stress.

Sikke mange dejlige billeder der nåede at komme med her på falderebet ! Ikke mindst fra Helen, håber du kommer igen !

Det pibler op af jorden med livsglæde og -kraft hos karoline, og Kisser din livsglade dame bliver man da i godt humør af at møde, og solen og dig har vist noget særligt sammen...

Hvor dejligt at se dine billeder igen her, Jørgen ! Har da aldrig set hr knæk med krave før, hvor nysseligt...det er  godt han ikke kan se sig selv, hans maskuline stolthed ville være krænket...

Ja de "fjerkræ " kan være ualmindelig svære at fange ...godt gået !

Da jeg havde skudt sidste billede på engangskamaraet...fløj een af vores lokale havørne (en hel del af skoven er spærret af , fordi de yngler og er sky..) LIGE HENOVER HOVEDET PÅ MIG!!! Pokkers, altså...tror den driller mig lidt :-)

Nej Lene det er nu ikke min hund, men min svigerfamilies, og Zenda det er ganske rigtigt en Border Collie . En meget klog og livlig hund var den, men havde den uvane at jagte fårene på de walisiske bakker...det er jo klart, en fårehund er det jo...men nok ikke lige den måde evnerne skulle bruges på ...!

I får lige en hund mere og et barn  i et livsglad ud-af døren -forårsbillede. Så kan man igen lege uden for - jubiii!

KH Eva

PS NB ! Billedet er ikke med i konkurrencen, ellers får jeg for mange...men kan ikke rigtig finde ud af at fjerne det, uden at hele indlægget forsvinder, så det kan forhåbentlig gå an som som illustration...for en enkelt gangs skyld.
30-03-2009 18:06:16 af Eva K.

Og et kik til forårshaven - måtte stå og lure ret længe ved vinduet for ikke at skræmme dem væk... fuglene der gør sig til gode med mejseboldene. Synes de er så seje de små væsner, som for de flestes vedkommende har gjort vinteren med...det puster ihvertfald til MINE slunkne livsånder og livsglade at se dem gå til den...billed nr 2
KH Eva

PS Håber I kan se pipperne, der er een i det ene vindue og tre i det andet :-)

Billedet er let beskåret.
30-03-2009 18:12:12 af Eva K.

Sikke mange gode ture jeg har gået med det beskedne engangs kamara i hånden her i marts...og som sædvanlig fangede himlen min opmærksomhed. Der var en eftermiddag hvor kontrasten lys og mørke var særligt stor, og jeg synes at dette billede viser meget godt hvordan det sidste halve år har været for mig...tunge skyer afløst af et overraskende lys der bryder frem...

Jeg tænker osse, at glæden ved livet nogle gange bliver sat i relief af de sorte skyer der trækker over ens himmel...billede nr 3
KH Eva
30-03-2009 18:19:12 af Eva K.

...og så  et billede , der gør mig håbefuld og glad...forventningens glæde...det er denne her grøde der er i luften, i vandet og henover markerne,mens forårshimlen spejler sig i martsregnens mange pytter.

Der føler jeg virkelig at foråret er på vej ! Billede nr. 4
KH Eva
30-03-2009 18:23:42 af Eva K.

Til sidst et ualmindelig kåd forårsfødselsdagsskud af to silly guys ! Billede nr. 5

KH Eva
30-03-2009 23:52:59 af Rikke P.

Vil skynde mig at smide et billede her på falderebet.
Mit billede nr. 1 er taget i min lejlighed. Kort tid efter jeg flyttede ind var to af mine tidligere kollegaer på besøg. Og ideen poppede op om at forevige deres besøg ved at sætte deres håndaftryk på min væg. Siden er der kommet flere til og de har spredt sig lidt ind på en anden væg også. Væggen er det første man ser når man kommer ind i min stue, og det gør mig glad hver gang. Udover at jeg synes det er en sjov "gæstebog" symbolisere den også at jeg skal værdsætte de mennesker jeg har omkring mig.
Englen som hænger i midten har en påskrift på maven. I'm your angel from above who keeps your name filled with love.

Har endnu et billede der virkelig er kernen af livsglæde for mig, men det er ikke mig selv der har taget det så venter med at smide det ind til afstemningen går i gang. Vil nemlig gerne dele det med jer. *S*

Håber på jeg snart får købt et nyt kamera, og får lidt mere overskud til at komme ud og "skyde".
31-03-2009 01:20:34 af

Jeg har lige siddet og virkelig nydt alle disse dejlige billeder der er kommet "på" denne måned.
Den tanke der ramte mig var: Lenes gode initativ har virkelig fået os alle til at bruge vores cameraer målrettet, på denne måneds tema.
Vel allerbedst udtrykt i Rikkes indlæg:

Håber på jeg snart får købt et nyt kamera, og får lidt mere overskud til at komme ud og "skyde".

Hvor har Lenes initativ dog givet os alle en stor glæde. TAK FOR DET!

Jørgen
31-03-2009 01:58:46 af

Her er lige et stemningsbillede i Marts ved limfjorden.
Udsigt fra mit stuevindue.
DET er da livsbekræftende!

Billede nr. 5

Jørgen
31-03-2009 08:58:12 af Zenda N.

Wow!

Sikke der kom gang i den her på faldrebet. Hvor skønt!
Jørgen, det må være en daglig LYKKE at bo med en sådan udsigt!

Jeg flytter ud i min kolonihave i dag, og hver evig eneste morgen bliver jeg lykkelig, når jeg kigger ud på min have. Lidt senere på sæsonen flytter jeg ned i mit ekstra hus, for det er der bruseren står, og så trisser jeg med bare tæer hen over græsplænen, når jeg skal op i hovedhuset. Min have ligger ud til en mark, og fra den udedørs vask, jeg har stående der, kan jeg om morgenen se solen stå op (ja, det sker faktisk, at jeg er så tidligt oppe) og om aftene se solen gå ned - hen over horisonten, fra den selv samme plads! Det er der ikke mange mennesker forundt. Det er den største gave, jeg har givet mig selv, den have.

Hvor bliver det svært at stemme denne gang! OGSÅ denne gang! I morgen kommer der en TDC-mand, og jeg håber så sandelig det lykkes ham at få mig på nettet i mit sommer-paradis! Havde mobilt bredbånd sidste sommer, men mit temperament er ikke til en så langsom forbindelse.... :-)

kh Zenda
31-03-2009 18:59:34 af Kisser L.

Hej alle

Så blev det sidste dag i Marts - og vi skal jo finde en vinder. Som sædvanlig er der mange skønne fotos - og mit valg falder på Eva's foto nr. 3.
Et dejligt foto der symboliserer Livsglæde - ved lyset der trænger gennem de mørke skyer. For ovenover alting ...skinner moder sol.....

KH Kisser
31-03-2009 20:46:23 af Birgitte H.

Hej.

Ja så er det tid til at stemme, der er rigtig mange skønne billeder, det er svært men jeg må jo tage et valg.

Da Kisser lagde sit billede nr. 5 ind, ja så var jeg solgt. Det fascinere mig dybt, der er for mig noget helt specielt dragende over dette billede. Så min stemme går til dette billede.

Zenda billede nr. 5 fra Roskilde er et af de billeder som også ligger meget højt på min liste, det er rigtig godt taget og jeg har jo kommet i Roskilde gennem mere end 20 år (inden jeg flyttede herover), så motivet er så velkendt for mig.

Kissers billede nr. 3 er også utrolig smukt, ligeledes Lene smukke blomster og Evas billede nr. 4 har nogle utrolig flotte farver.

Jørgens kat kan jeg da slet ikke stå for og hans udsigt ja den er meget smuk. Det må virkelig være balsam for sjælen at kunne stå op til sådan en udsigt.

Ja jeg kunne blive ved med at nævne billederne, for alle har hvert deres præg og er sigende på hver deres måde, men jeg stopper her.

Zenda håber du har fået ordnet din internetforbindelse til kolonihaven.

Kh. Birgitte
01-04-2009 10:28:33 af Karoline T.

Hej,

Nå så må jeg jo til det...uuuh, det er godt nok svært med alle de mange gode billeder, og jeg vil undlade at nævne alle dem jeg ikke har valgt, for så vil jeg komme ud i en hel "roman" af alt det jeg kan se i billederne...

Jeg vil blot nævne Kissers billede nr. 5, som giver mig helt åndeløs længsel - efter at være lige der, i oplevelsen, som er fuld af livsglæde - det ypperste!

Men jeg har valgt Evas billede nr. 4, som nok er det billede, der passer bedst til mig i denne måned. Med den blå himmel spejlet nede i jordens bløde og våde - endnu vaklende mellem vinter og forår, men fuld af håb i de stærke farver, og fuld af den livsglæde, som uundgåeligt vil presse sig frem og få alt til at spire.

Og så lige tak til Lene for denne blog og muligheden for at alt dette kan boble frem og udvikle sig - som selve foråret i vores kontakt her.

Og tak til Kisser for et godt udfordrende og spændende tema.

Kh Karoline
01-04-2009 13:07:18 af

Kissers billede af damen med den røde hat, udtrykker da i allerhøeste grad: "forårsglæde", men som karoline er jeg mere til åbne vidder, så mit vinderbillede er: Evas billed nr. 4.

Jørgen
01-04-2009 13:54:19 af Rikke P.

Min stemme går til Kissers billede nr 5.

Det er så smukt. Hvem der bare kunne stå op til sådan en udsigt hver morgen.
01-04-2009 16:00:28 af Zenda N.

Straks jeg så Evas billede nr.4, havde jeg besluttet mig. Det er et mageløst billede!
Jeg har for travt til at skrive mere lige nu, men jeg er i det mindste kommet på nettet i sommerhuset! Men i nat sover jeg i bylejligheden(da jeg skal i biffen i København i aften, og jeg bryder mig ikke om at cykle hen til den mørke kolonihave sent på aftenen), hvor jeg ikke er på nettet, så jeg ved ikke, om jeg når at lave den afsluttende kommentar i morgen, som jeg ellers have lovet Lene. Der er dog en mulighed for at jeg kommer i nærheden af en computer inden kl.13.00 i morgen.
vh Zenda
01-04-2009 16:22:26 af

Nu er konkurangsen jo stoppet for denne måned, så her med et billede fra d. 2/1 i år. (udsigt fra mit stuevindue)
Lige for at minde om, at der også er lys om vinteren, selv om forårssolen jo ER dejlig.

Jørgen
01-04-2009 17:56:07 af Eva K.

Hvor er jeg glad for I ku´li´ mit billede af vejen og pytterne, det var det jeg selv syntes mest om :-)

Nå så skal jeg te´det igen ...vælge altså ... er det bare mig eller bli´r det sværere og sværere :-) Der er snart en bar plet der hvor jeg hver gang klør mig i nakken ...

Din udsigt Jørgen ER skøn, og du forstår at fange den, på alle årstider...

Forstår godt  stemmerne på Kissers billede nr 5 , for det rørte osse mig, det kunne virkelig mærkes -helt ind i hjertet ! Osse den lille pippi fandt samme vej...og så kan jeg ikke stå for HR Knæk,  og slet ikke iført krave...

Men jeg havde bestemt jeg ville vælge efter hvilket billede der fik det til at KRIBLE mest frydefuldt og som havde den der foråret -starter- lige- om -lidt- kvalitet, og der endte jeg så op med Lenes kærestepar og Carolines blundende påskeliljer...hmmm...

Nu er jeg totalt knop-o-man eller hvad vi skal kalde det...knopper er  så sprængfyldt af energi, der kan mærkes med fingerspidserne, og så i den der lysende  gulgrønne de ofte har...så Carolines friske billede nr 2 fik forårsforført mig denne gang...det er jo netop NU  det er brug for  at tage  knopper inden døre og se  dem  springe ud som et løfte om at   hele naturen eksploderer i livsglæde. Snart.
-og historien til var herlig...for ih hvor man ser al snavset netop i marts, som lyset strømmer til vinduerne.

KH Eva
02-04-2009 17:49:25 af

Jeg har siddet og talt stemmer, nu hvor kl. har passeret 1300 den 2. i måneden.

Eva er vinder: ud af 8 stemmer har hendes billeder fået de 4.
                           Heraf hendes billed nr. 4, af markvejen, 3 stemmer.

Tillykke herfra.

Så du må i tænkebox, kære EVA. Vi mangler jo nu et nyt emne til APRIL.

Jeg håber i kommer med på nettet igen, hurtigt, kære Zinda og Lene. Nogle gange kan man jo gå op og ned af gulvet og vente, på de kære telefonfolk.

KH  Jørgen
02-04-2009 19:22:40 af Zenda N.

Hej til alle!

Tillykke med sejren, Eva! Det var jo ikke så svært at finde ud af, hvem der vandt denne gang. Også! Du er nu den første, der har vundet to gange. Tror jeg nok? Det er spændende, hvad du finder på som tema for næste måned.

Jeg er nu på nettet her i mit sommerhus (ja, jeg kalder min kolonihave for "mit sommerhus", for her er ALT hvad hjertet måtte begære!) Og nu altså også fastnetforbindelse og internetforbindelse - og mærkeligt nok er forbindelsen hurtigere her end hjemme i lejligheden, så jeg er lidt spændt på regningen! Hvad jeg er kommet til at bestille... Det er ikke altid jeg forstår, hvad som bliver sagt i sådanne sammenhænge...

Jeg overvejer at oprette en "kolonihave-blog", for jeg tror jeg har det med dette sted, som I, Lene og Kisser, har det med Spanien.

Til sidst en kommentar til månedens billeder. Hvor har det dog været en herlig måned - igen-igen! Jeg har lyst til at fremhæve solopgangs- og solnedgangs-billederne, men især var billedet af "Pippi" mit favoritbillede i lang tid.

Nu skal jeg ud og rive græsplæne! Den er FYLDT med mos, og i dag fik jeg opskrift på, hvordan man gør, og det bliver lidt hårdt. Men jeg har ikke lyst til at mosset skal vinde over græsset! Heldigvis er plænen lille-bitte. Højst 50 m2. Så jeg klarer det nok!

Tak for en god måned!!!

kh Zenda
03-04-2009 01:13:11 af

Hej Zenda,
                  min bedste hukommelse fortæller mig, at Eva er førstegangsvinder!
Ret mig, hvis min hukommelse har svigtet mig!

Ang. mos i plænen, det er jo egentlig dejligt blødt, så hvorfor fjerne det?

Ja valget af favoritbillede i marts måned, blev endnu sværrere end i foregåendene måneder, men det styrker jo kun min tro på at denne fotokonkurance hæver standarden.
Hvem kan være utilfreds med det?
Vi ønsker vel alle, at sende det bedste, vi hver især kan præsterer, til bedømmelse af: ligemænd/ligekvinder!
Ingen som ikke er med, kan jo stemme!

KH  Jørgen
03-04-2009 12:44:42 af Eva K.

Kære fotovenner

Ihhh, hopper op og ned at fryd, for som Jørgen siger, jeg har ikke vundet før, og jeg har haft et emne på bedding som jeg meeeget længe har haft lyst at fyre af...så mange tak :-)

Zenda kunne være kanonhyggeligt at følge med i kolonihavens liv gennem årstiderne - og dit liv i den !

Vi ses på april-bloggen.

KH Eva
 
     
Permalink: http://www.mandala.dk/blogs/fotografering/7619

Giv os et tip, hvis du synes denne blog virker uetisk eller upassende, ved at klikke her.Besøg også den nye Mandala.dk: Grupper Grupper Blogs Blogs Chat Chat Opslag Opslag  Events Events Musik & Podcast Musik & Podcast

Weavers