Aura, farvernes betydning og hvad kan det bruges til?

Aura, farvernes betydning og hvad kan det bruges til?

Terapi

Farvernes betydning ved Johann Christian Demant.

Alle mennesker er omgivet af et elektromagnetisk felt, kaldet auraen. Farverne i auraen kan fortælle mig om negative - som positive aspekter i personens liv, fra barndommen til nu. Din aura bevæger sig hele tiden omkring din krop. Alle påvirkninger, psykiske som fysiske afspejler sig i din aura.

Igennem en aura tegning kan du få at vide, hvordan du kommer videre i din udvikling og bruger dine kvaliteter optimalt.

Farvernes kvaliteter er ikke entydige eller statiske. Den følgende gennemgang af farverne er ment som en generel oversigt og har ingen medicinsk gyldighed.RØD. Fortæller om vrede, stærke følelser og vilje, udadvendthed og lederevner. Disharmonisk vrede, selvbebrejdelse, utælmodighed og stress.ORANGE. Aktivitet, kreativitet, tankevirksomhed, intilligens samt følelser. Agressivitet, jalousi, og misundelse.GUL. Fysisk og psykisk styrke, intilligens og humor. Skeptisk og kritisk. Følelseskontrol og depression.GRØN. Følelses mæssig balance, venskab, naturglæde og kommunikation. Jalousi, fysisk som psykisk afhængighed.BLÅ. Ro, rekreation, høflighed og tålmodighed. Mistillid, isolation, selvmedlidenhed og indadvendthed.INDIGO. Harmoni, kunstnerisk evne, og indre viden. Bedrevidende, manipulerende og arrogance.VIOLET. Intuition, finfølelse, spiritualitet og enhed. Martyr, konfliktsky, depression.HVID. Spirituel energi, healing og klarhed. Stress, spændinger og flugt. Manglende jordforbindelse.HVAD KAN JEG BRUGE AURA TYDNING TIL?Alle mennesker er forskellige, og har derfor også brug for forskellige behandlingsformer. Det, som er min styrke, er at jeg via din aura kan tage kontakt med dit lys - dit liv, og derigennem være med til at belyse forskellige problemstillinger i dit liv. Jeg tager altid udgangspunkt i, hvor du er i dit liv lige nu, og de problemer du har lige nu. Herfra arbejder jeg mig både tilbage, men også frem i dit liv, så du får en forståelse af, hvad du gør eller ikke gør. Igennem samtalen vil jeg hjælpe dig til at få en større forståelse og acept af din situation. Når du har det, er du også bedre istand til at tage et ansvar, og ændre på det som forstyrrer dit liv.

Det jeg kan tilbyde dig, er at belyse din vej så du selv er istand til at blive et helt menneske, og se de kvaliteter du har med dig i dette liv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe og få en snak om hvad du har brug for. Jeg træffes på tlf. 2193 6969. Eller send mig en mail.
Christian Demant


Få din egen gratis hjemmeside på Mandala.dk's Gaia Eller besøg Mandala.dk